Gammeldags koldskål med friske hindbær

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

3 past. æggeblommer

3 spsk. sukker

Korn fra 1 vanilje stang

5 dl tyk mælk 3,5 %

5 dl kærnemælk

 

Pynt:

100 g knuste kammerjunker

200 g friske hindbær

Sådan gør du

Tilberedning:

Pisk æggeblommer med vanilje korn og sukker til lys og luftig konsistens.

Vend tykmælk og kærnemælk i blandingen.

Lad det gerne trække smag på køl i 30 min.

Anret i skåle med knuste kammerjunker og friske hindbær.

 

Energi pr. person: 1492  Kj/  355 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,5 g.
Kulhydrat: 11,5 g.
Fedt: 4,0 g. 

 

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER