HjemOpskrifterGammeldags koldskål med friske hindbær

Gammeldags koldskål med friske hindbær

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3 pasteuriseret æggeblommer
  • 3 spsk sukker
  • korn fra 1 vaniljestang
  • 5 dl tykmælk 3,5%
  • 5 dl kærnemælk
pynt:
  • 100 g kammerjunkere
  • 200 g friske hindbær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tilberedning: Pisk æggeblommer med vanilje korn og sukker til lys og luftig konsistens.

  • 2.
    Vend tykmælk og kærnemælk i blandingen.

  • 3.
    Lad det gerne trække smag på køl i 30 min.

  • 4.
    Anret i skåle med knuste kammerjunker og friske hindbær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5461 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
394 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 16.3 %3.8 g
Kulhydrat: 48.5 %11.2 g
Fedt: 35.2 %3.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;