HjemOpskrifterFyldte pebre

Fyldte pebre

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g hakket oksekød
  • 4 røde snackpebere
  • olie til bruning
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk hakket kruspersille
  • 1 dåse hakkede tomater
  • salt & sort peber
  • 50 g revet parmesanost

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Halvér pebrene, fjern kernerne og skyl dem.

  • 2.
    Brun kødet i lidt olie, tilsæt knust hvidløg samt persille, og steg endnu et par minutter.

  • 3.
    Kom tomat ved, kog op og smag til med salt og peber.

  • 4.
    Fordel fyldet i peberfrugterne, læg dem i et ovnfast fad og kom lidt vand i bunden.

  • 5.
    Bag den ved 180°C i ca. 15 min., drys godt med revet parmesan og bag endnu 5-10 min. til osten er gylden.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1833 kj / 438 kcal
Næringsindhold pr. 100g
191 kj / 46 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 28.8 %3.2 g
Kulhydrat: 35.7 %4.0 g
Fedt: 35.5 %1.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;