Fyldte pebre

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Fyldte pebre
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 Snackpebre
500 g hakket oksekød
Olie til bruning
2 fed hvidløg
1 spsk. hakket persille
1 dåse hakkede tomater
Salt, peber
50 g revet parmesan

Sådan gør du

Halvér pebrene, fjern kernerne og skyl dem. Brun kødet i lidt olie, tilsæt knust hvidløg samt persille, og steg endnu et par minutter. Kom tomat ved, kog op og smag til med salt og peber. Fordel fyldet i peberfrugterne, læg dem i et ovnfast fad og kom lidt vand i bunden. Bag den ved 180°C i ca. 15 min., drys godt med revet parmesan og bag endnu 5-10 min. til osten er gylden. 

Energi pr. person incl. 75 g brød: 2055kj/489 kcal. Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 9,7 g.
Kulhydrat: 4,8 g. Fedt: 4,8 g.