Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Fyldte kartofler med cheddar og bacon
Fyldte kartofler med cheddar og bacon
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g kartofler
150 g revet cheddarost, 22%
25 g smør
groft salt
friskkværnet peber
125 g bacontern
100 g Karolines Køkken® Cremefraiche 18%
Pynt
purløg eller dild
SÅDAN GØR DU
1.
Vask eller skrub kartoflerne og kog dem møre i godt saltet vand.
2.
Lad dem køle lidt af og halver dem så.
3.
Skrab halvdelen af kartoflen ud med en teske og mos sammen med revet ost og smør.
4.
Smag til med salt og peber og fyld det tilbage i kartoflerne.
5.
Læg dem med skindet ned ad i et ovnfast fad og bag dem i 20 min. ved 200°C.
6.
Rist imens bacontern sprøde i en tør pande.
7.
Server kartoflerne toppet med en lille klat creme fraiche og drys med bacon og purløg og/eller dild.
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7697 kj / 1840 kcal
Næringsindhold pr. 100g
700 kj / 167 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
16.8 %
6.9 g
Kulhydrat:
30.1 %
12.4 g
Fedt:
53.1 %
10.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;