Fyldte kartofler med cheddar og bacon

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Fyldte kartofler med cheddar og bacon
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

700 g mellemstore kartofler 

150 g revet cheddar 

25 g smør 

Salt og peber 

125 g bacon i tern 

100 g crème fraiche 18% 

Purløg eller dild til pynt

Sådan gør du

Vask eller skrub kartoflerne og kog dem møre i godt saltet vand. Lad dem køle lidt af og halver dem så. Skrab halvdelen af kartoflen ud med en teske og mos sammen med revet ost og smør. Smag til med salt og peber og fyld det tilbage i kartoflerne. Læg dem med skindet ned ad i et ovnfast fad og bag dem i 20 min. ved 200°C. Rist imens bacontern sprøde i en tør pande. Server kartoflerne toppet med en lille klat creme fraiche og drys med bacon og purløg og/eller dild.

 

Energi pr. person: 1929KJ/461Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 6,8 g.

Kulhydrat: 13,3 g.

Fedt: 10,4 g.