Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fyldte, gratinerede artiskokker
Fyldte, gratinerede artiskokker
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 porre
6 artiskokker
50 g parmaskinke
1 fed hvidløg
1 blade frisk salvie
1 skive hvedebrød
1 spsk smør
25 g parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Start med at skære den øverste halvdel af blomsten af. Skræl den tilbageværende stok.
2.
Kog dem i let saltet vand i 20 min.
3.
Lad dem køle lidt af, halvér dem, og skrab fimrehårene i midten ud, så der kommer en fordybning i midten af blomsten.
4.
Rens porren og skær den i tynde strimler.
5.
Skær parmaskinken i små tern og hak hvidløg fint.
6.
Riv brødet til en grov rasp.
7.
Smelt smørret i en pande og steg porrer og parmaskinke sammen i 4-5 min. ved middel varme.
8.
Tilsæt hakket salvie og hvidløg og steg videre et minut.
9.
Krydr med lidt salt og peber og tag det af varmen.
10.
Bland det med brødkrummer og revet parmesan.
11.
Læg artiskokkerne i et ovnfast fad med skærefladen opad.
12.
Fordel fyldet over hver artiskok og tryk det lidt ned.
13.
Bages i ovnen ved 200°C i 10-12 min.
Klima Kærlig opskrift
Tilbehør
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4324 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
334 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
23.5 %
4.6 g
Kulhydrat:
50.2 %
9.9 g
Fedt:
26.3 %
2.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;