Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Julen
Nytårsfesten
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Fyldte champignoner med gedeost og valnødder
Fyldte champignoner med gedeost og valnødder
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
250 g champignoner
1 spsk olivenolie
2 spsk hakket kruspersille
2 salt og sort peber
100 g friske gedeoste
25 g valnøddekerner
SÅDAN GØR DU
1.
Rens champignoner og skær rødderne af.
2.
Bræk forsigtigt stilken af hver svamp og hak den fint.
3.
Hak hvidløg fint.
4.
Varm olien i en pande og kom de hakkede stilke på.
5.
Steg et par minutter og tilsæt så hvidløg og persille og steg videre et minut.
6.
Krydr med persille, salt og peber og sluk for varmen.
7.
Smuldr gedeosten og hak valnødderne.
8.
Bland dem med de stegte svampe.
9.
Læg svampene med toppen nedad i et ovnfast fad.
10.
Fordel fyldet i svampene og bag dem ved 190°C.
Grøntsager
Tilbehør
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2169 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
546 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
15.7 %
5.0 g
Kulhydrat:
9.8 %
3.2 g
Fedt:
74.5 %
11.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;