HjemOpskrifterFyldte champignoner med gedeost og valnødder

Fyldte champignoner med gedeost og valnødder

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 250 g champignoner
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk hakket kruspersille
  • 2 salt og sort peber
  • 100 g friske gedeoste
  • 25 g valnøddekerner

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rens champignoner og skær rødderne af.

  • 2.
    Bræk forsigtigt stilken af hver svamp og hak den fint.

  • 3.
    Hak hvidløg fint.

  • 4.
    Varm olien i en pande og kom de hakkede stilke på.

  • 5.
    Steg et par minutter og tilsæt så hvidløg og persille og steg videre et minut.

  • 6.
    Krydr med persille, salt og peber og sluk for varmen.

  • 7.
    Smuldr gedeosten og hak valnødderne.

  • 8.
    Bland dem med de stegte svampe.

  • 9.
    Læg svampene med toppen nedad i et ovnfast fad.

  • 10.
    Fordel fyldet i svampene og bag dem ved 190°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2169 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
546 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 15.7 %5.0 g
Kulhydrat: 9.8 %3.2 g
Fedt: 74.5 %11.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;