Fyldte champignoner med gedeost og valnødder

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Fyldte champignoner
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

250 g champignon

1 fed hvidløg

1 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket persille

Salt og sort peber
100 g gedeost

25 g valnødder 

Sådan gør du

Rens champignoner og skær rødderne af. Bræk forsigtigt stilken af hver svamp og hak den fint. Hak hvidløg fint. Varm olien i en pande og kom de hakkede stilke på. Steg et par minutter og tilsæt så hvidløg og persille og steg videre et minut. Krydr med persille, salt og peber og sluk for varmen. Smuldr gedeosten og hak valnødderne. Bland dem med de stegte svampe. Læg svampene med toppen nedad i et ovnfast fad. Fordel fyldet i svampene og bag dem ved 190°C.

 

Energi pr. person: 743KJ/178Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,4 g.
Kulhydrat: 3 g.
Fedt: 14,7 g.