Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Fyldte champignoner med gedeost og valnødder
Fyldte champignoner med gedeost og valnødder
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
250 g champignoner
1 spsk olivenolie
2 spsk hakket kruspersille
salt og sort peber
100 g frisk gedeost
25 g valnøddekerner
SÅDAN GØR DU
1.
Rens champignoner og skær rødderne af.
2.
Bræk forsigtigt stilken af hver svamp og hak den fint.
3.
Hak hvidløg fint.
4.
Varm olien i en pande og kom de hakkede stilke på.
5.
Steg et par minutter og tilsæt så hvidløg og persille og steg videre et minut.
6.
Krydr med persille, salt og peber og sluk for varmen.
7.
Smuldr gedeosten og hak valnødderne.
8.
Bland dem med de stegte svampe.
9.
Læg svampene med toppen nedad i et ovnfast fad.
10.
Fordel fyldet i svampene og bag dem ved 190°C.
Grøntsager
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2194 kj / 524 kcal
Næringsindhold pr. 100g
551 kj / 132 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
16.5 %
5.3 g
Kulhydrat:
7.8 %
2.5 g
Fedt:
75.7 %
11.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;