Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fyldt kyllingebryst med Chorizo og chili og quinoasalat
Fyldt kyllingebryst med Chorizo og chili og quinoasalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
60 g chorizopølser i skiver
4 kyllingefileter
50 g flødeost med hvidløg
1 tsk salt
1 tsk tørret chiliflage
Quinoasalat:
2 dl quinoa
4 dl vand
0.5 tsk salt
Bagte rodfrugter:
250 g rødbeder i tern
250 g pastinakker i tern
250 g gulerødder i tern
salt & sort peber
Dressing:
3 spsk friskpresset citronsaft
4 spsk olivenolie
1 sort peber
1 dl tørret tranebær
1 grapefrugt i fileter
0.5 dl hakket bredbladet persille til pynt
Sådan gør du
1.
Kog quinoa efter forskriften i vand tilsat lidt salt, og lad det afkøle.
2.
Skær 3 snit ovenpå kyllingebrystet, dog ikke helt igennem da der skal være plads til chorizo og ost.
3.
Fordel chiliflødeost og en skive chorizo i hvert snit, og drys med lidt salt og tørrede chiliflager.
4.
Kom den fyldte kylling på halvdelen af en bradepande.
5.
Vend rodfrugter med salt og peber.
6.
Placer rodfrugter på den anden halvdel af bradepanden.
7.
Kom hele bradepanden i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.
8.
Tag rodfrugterne ud af ovnen og læg dem på et fad.
9.
Lad kyllingen få 5 minutter mere i ovnen.
10.
Vend citronsaft, olivenolie, kværnet peber, kogt quinoa og tranebær sammen med grapefileter.
11.
Vend rodfrugterne i quinoablandingen.
12.
Server fyldt kylling med quinoasalat og pynt med hakket persille.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8826 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
355 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
28.8 %
6.0 g
Kulhydrat:
28.9 %
6.0 g
Fedt:
42.3 %
4.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;