HjemOpskrifterFyldt kyllingebryst med Chorizo og chili og quinoasalat

Fyldt kyllingebryst med Chorizo og chili og quinoasalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 60 g chorizopølse i skiver
  • 4 kyllingefileter
  • 50 g flødeost med hvidløg
  • 1½ tsk salt
  • 1 tsk tørrede chiliflager
Quinoasalat:
  • 2 dl quinoa
  • 4 dl vand
  • 1½ tsk salt
Bagte rodfrugter:
  • 250 g rødbeder i tern
  • 250 g pastinakker i tern
  • 250 g gulerødder i tern
  • 1 tsk sort peber
Dressing:
  • 3 spsk friskpresset citronsaft
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk sort peber
  • 1 dl tørrede tranebær
  • 1 grapefrugt i fileter
  • ½ dl hakket bredbladet persille til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog quinoa efter forskriften i vand tilsat lidt salt, og lad det afkøle.

  • 2.
    Skær 3 snit ovenpå kyllingebrystet, dog ikke helt igennem da der skal være plads til chorizo og ost.

  • 3.
    Fordel chiliflødeost og en skive chorizo i hvert snit, og drys med lidt salt og tørrede chiliflager.

  • 4.
    Kom den fyldte kylling på halvdelen af en bradepande.

  • 5.
    Vend rodfrugter med salt og peber.

  • 6.
    Placer rodfrugter på den anden halvdel af bradepanden.

  • 7.
    Kom hele bradepanden i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.

  • 8.
    Tag rodfrugterne ud af ovnen og læg dem på et fad.

  • 9.
    Lad kyllingen få 5 minutter mere i ovnen.

  • 10.
    Vend citronsaft, olivenolie, kværnet peber, kogt quinoa og tranebær sammen med grapefileter.

  • 11.
    Vend rodfrugterne i quinoablandingen.

  • 12.
    Server fyldt kylling med quinoasalat og pynt med hakket persille.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11487 kj / 2745 kcal
Næringsindhold pr. 100g
461 kj / 110 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 25.4 %6.9 g
Kulhydrat: 35.8 %9.7 g
Fedt: 38.8 %4.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;