Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Fyldt kyllingebryst med Chorizo og chili og quinoasalat

Ingen bedømmelser endnu
60-90 min
4 personer

Ingredienser

4 ferske kyllingefileter
60 g chorizo, spansk pølse (12 små skiver)
50 g philadelphia, sweet chili
1 tsk. salt
1 tsk. tørret chili

Quinoasalat:
2 dl rå quinoa
4 dl vand
½ tsk. salt
Bagte rodfrugter:
250 g rå rødbeder i tern
250 g rå pastinak i tern
250 g rå gulerod i tern
Salt og peber

Dressing:
3 spsk. citronsaft
4 spsk. olivenolie
1 tsk. sort peber
1 dl tørrede tranebær
1 stor grapefrugt i fileter

Pynt: Hakket bredbladet persille

Kog quinoa efter forskriften i vand tilsat lidt salt, og lad det afkøle.
Skær 3 snit ovenpå kyllingebrystet, dog ikke helt igennem da der skal være plads til chorizo og ost.
Fordel chiliflødeost og en skive chorizo i hvert snit, og drys med lidt salt og tørrede chiliflager.
Kom den fyldte kylling på halvdelen af en bradepande.
Vend rodfrugter med salt og peber. Placer rodfrugter på den anden halvdel af bradepanden.
Kom hele bradepanden i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Tag rodfrugterne ud af ovnen og læg dem på et fad. Lad kyllingen få 5 minutter mere i ovnen.
Vend citronsaft, olivenolie, kværnet peber, kogt quinoa og tranebær sammen med grapefileter.
Vend rodfrugterne i quinoablandingen.
Server fyldt kylling med quinoasalat og pynt med hakket persille.

Energi pr. person:  2708 Kj/   645 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 9,1 g. 
Fedt: 4,3 g. 

 

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Kog quinoa efter forskriften i vand tilsat lidt salt, og lad det afkøle.
Skær 3 snit ovenpå kyllingebrystet, dog ikke helt igennem da der skal være plads til chorizo og ost.
Fordel chiliflødeost og en skive chorizo i hvert snit, og drys med lidt salt og tørrede chiliflager.
Kom den fyldte kylling på halvdelen af en bradepande.
Vend rodfrugter med salt og peber. Placer rodfrugter på den anden halvdel af bradepanden.
Kom hele bradepanden i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Tag rodfrugterne ud af ovnen og læg dem på et fad. Lad kyllingen få 5 minutter mere i ovnen.
Vend citronsaft, olivenolie, kværnet peber, kogt quinoa og tranebær sammen med grapefileter.
Vend rodfrugterne i quinoablandingen.
Server fyldt kylling med quinoasalat og pynt med hakket persille.

Energi pr. person:  2708 Kj/   645 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 9,1 g. 
Fedt: 4,3 g.