Fyldt kyllingebryst med Chorizo og chili og quinoasalat

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 ferske kyllingefileter
60 g chorizo, spansk pølse (12 små skiver)
50 g philadelphia, sweet chili
1 tsk. salt
1 tsk. tørret chili

Quinoasalat:
2 dl rå quinoa
4 dl vand
½ tsk. salt
Bagte rodfrugter:
250 g rå rødbeder i tern
250 g rå pastinak i tern
250 g rå gulerod i tern
Salt og peber

Dressing:
3 spsk. citronsaft
4 spsk. olivenolie
1 tsk. sort peber
1 dl tørrede tranebær
1 stor grapefrugt i fileter

Pynt: Hakket bredbladet persille

Sådan gør du

Kog quinoa efter forskriften i vand tilsat lidt salt, og lad det afkøle.
Skær 3 snit ovenpå kyllingebrystet, dog ikke helt igennem da der skal være plads til chorizo og ost.
Fordel chiliflødeost og en skive chorizo i hvert snit, og drys med lidt salt og tørrede chiliflager.
Kom den fyldte kylling på halvdelen af en bradepande.
Vend rodfrugter med salt og peber. Placer rodfrugter på den anden halvdel af bradepanden.
Kom hele bradepanden i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Tag rodfrugterne ud af ovnen og læg dem på et fad. Lad kyllingen få 5 minutter mere i ovnen.
Vend citronsaft, olivenolie, kværnet peber, kogt quinoa og tranebær sammen med grapefileter.
Vend rodfrugterne i quinoablandingen.
Server fyldt kylling med quinoasalat og pynt med hakket persille.

Energi pr. person:  2708 Kj/   645 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 9,1 g. 
Fedt: 4,3 g.