Fuldkornsgulerodsmuffins med banan og kokos

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Fuldkornsgulerodsmuffins
Del med en ven

Ingredienser

9 personer

140 g hvedemel

40 g fuldkornsspeltmel

2 tsk. bagepulver

2 tsk. stødt ingefær

1 tsk. kanel
50 g smeltet kokosolie + ekstra til formen

2 meget modne bananer (ca. 200 g uden skræl)
100 g græsk yoghurt 2%

2 æg

100 g fintrevet gulerod

50 g valnøddekerner
½ dl kokosflager/kokoschips 

Sådan gør du

Bland de to slags mel med bagepulver, ingefær og kanel. Mos bananerne og bland dem med kokosolie, yoghurt og æg. Rør revne gulerødder i og kom grofthakkede valnødder i. Vend melet hurtigt i, uden at røre for meget. Fordel dejen i 12 smurte muffinforme, drys med kokos på toppen og bag i 15-20 min. ved 190°C.

 

Energi pr. person: 714KJ/171Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,9 g.
Kulhydrat: 23 g.
Fedt: 13,8 g.