9 personer
140 g hvedemel
40 g fuldkornsspeltmel
2 tsk. bagepulver
2 tsk. stødt ingefær
1 tsk. kanel
50 g smeltet kokosolie + ekstra til formen
2 meget modne bananer (ca. 200 g uden skræl)
100 g græsk yoghurt 2%
2 æg
100 g fintrevet gulerod
50 g valnøddekerner
½ dl kokosflager/kokoschips
Bland de to slags mel med bagepulver, ingefær og kanel. Mos bananerne og bland dem med kokosolie, yoghurt og æg. Rør revne gulerødder i og kom grofthakkede valnødder i. Vend melet hurtigt i, uden at røre for meget. Fordel dejen i 12 smurte muffinforme, drys med kokos på toppen og bag i 15-20 min. ved 190°C.
Energi pr. person: 714KJ/171Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,9 g.
Kulhydrat: 23 g.
Fedt: 13,8 g.