HjemOpskrifterGulerodsmuffins med fuldkorn

Gulerodsmuffins med fuldkorn

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

9 personer
  • 140 g hvedemel
  • 40 g fuldkornsspeltmel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk stødt ingefær
  • 1 tsk stødt kanel
  • 50 g smeltet kokosolie + lidt til formen
  • 2 modne bananer
  • 100 g yoghurt 10% 2%
  • 2 æg
  • 100 g gulerødder
  • 50 g valnøddekerner
  • 0.5 dl kokosflage

Sådan gør du

  • 1.
    Bland de to slags mel med bagepulver, ingefær og kanel.

  • 2.
    Mos bananerne og bland dem med kokosolie, yoghurt og æg.

  • 3.
    Rør revne gulerødder i og kom grofthakkede valnødder i.

  • 4.
    Vend melet hurtigt i, uden at røre for meget.

  • 5.
    Fordel dejen i 12 smurte muffinforme, drys med kokos på toppen og bag i 15-20 min. ved 190°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8373 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
976 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.5 g
Protein: 9.2 %5.3 g
Kulhydrat: 41.5 %23.8 g
Fedt: 49.3 %13.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;