Fudgekugler med dadel og kokos

fork and spoon
Snacks
clock
30-60 min
Fudgekugler med dadel og kokos
Del med en ven

Ingredienser

3 personer

200 g dadler, vægt uden sten

50 g jordnøddesmør

50 g kokosmel

1 nip salt

100 g mørk chokolade

Pynt evt. med chokolade, kokos
og frysetørrede hindbær

Sådan gør du

Kom dadler, jordnøddesmør, kokosmel og salt i en foodprocessor, og blend det sammen. Tril til kugler, og kom dem i køleskabet i mindst 2 timer. Smelt chokoladen, og dyp kuglerne i. Pynt evt. med lidt kokosmel eller frysetørret hindbær. Opbevares på køl.

 

Energi pr. person: 372KJ/89Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,2 g.
Kulhydrat: 50,4 g.
Fedt: 23 g.