Frugtsalat med yoghurt og knas

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ honningmelon
250 g vindruer
125 g blåbær
4 abrikoser
600 g græsk yoghurt 10 %
50 g mandler
25 g græskarkerner
1 spsk. hørfrø
1 spsk. sesamfrø

Sådan gør du

Skær melon i kugler eller tern, og bland med vindruer, blåbær og abrikoser i kvarte. Fordel yoghurten i bunden af 4 bægre eller glas med låg.
Kom frugten oven på. Hak mandlerne groft og bland med græskarkerner, hørfrø og sesamfrø.
Pak knasblandingen i en lille bøtte for sig, så den kan drysses over frugtsalaten, når den skal spises. Frugtsalaten skal opbevares på køl.

Energi pr. person: 1331 kJ (318 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,3 g
Kulhydrat: 7,6 g
Fedt: 6 g