HjemOpskrifterFrugtrulle med pistacier og kokos

Frugtrulle med pistacier og kokos

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 300 g tørrede figner
  • 2 tsk kakaopulver
  • 100 g dadler uden sten
  • 100 g tørrede abrikoser
  • 75 g usaltede pistacienøddekerner
  • 50 g kokosmel

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom fignerne i en foodprocessor med kakao og hak til en tyk masse.

  • 2.
    Skær dadler og abrikoser i små tern og hak pistacienødderne groft.

  • 3.
    Bland figenmassen med dadler, abrikoser og pistacienødder og form det til en tyk pølse.

  • 4.
    Brug evt. et stykke bagepapir eller plastfolie til at rulle pølsen sammen i, så den får en ensartet cylinderform.

  • 5.
    Rul herefter frugtrullen i kokosmel og pynt evt. med ekstra hakkede pistacienødder.

  • 6.
    Opbevares på køl.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8624 kj / 2061 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1369 kj / 327 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 9.3 g
Protein: 6.8 %5.5 g
Kulhydrat: 62.2 %50.1 g
Fedt: 31 %11.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;