HjemOpskrifterFrozen Oreo cheesecake

Frozen Oreo cheesecake

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

9 personer
  • 25 g smør, smeltet
  • 525 g Oreo
  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • 175 g sukker
  • 200 g flødeost naturel 25%
  • ½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 525 g Oreo
  • 250 g blåbær
pynt
  • 250 g blåbær
  • 525 g Oreo

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom Golden Oreos i en foodprocessor og blend til en grov rasp.

  • 2.
    Vend med smeltet smør.

  • 3.
    Beklæd bunden af en springform på 22 cm med bagepapir.

  • 4.
    Pres Golden Oreo blandingen ned i bunden i et jævnt lag.

  • 5.
    Kom formen i fryseren, så raspen kan sætte sig.

  • 6.
    Pisk 3 æggeblommer med 100 g sukker til en luftig æggesnaps.

  • 7.
    Bland 100 g flødeost i.

  • 8.
    Pisk halvdelen af fløden til skum og vend sammen med æggeblandingen og finthakkede blåbær.

  • 9.
    Kom blåbærblandingen i springformen og sæt det tilbage i fryseren, så det kan sætte sig, før næste lag is kommes i formen.

  • 10.
    Pisk 3 æggeblommer med 75 g sukker til en luftig æggesnaps.

  • 11.
    Bland 100 g flødeost i.

  • 12.
    Pisk resten af fløden til skum og vend sammen med æggeblandingen og finthakkede Oreos.

  • 13.
    Kom Oreoblandingen over blåbærisen i springformen.

  • 14.
    Dæk formen med plastfolie og lad den fryse helt færdig – gerne natten over.

  • 15.
    Tag formen ud af fryseren og sæt i køleskabet 15 min før den skal spises.

  • 16.
    Fjern siderne af springformen og pynt kagen med blåbær og knuste Oreos.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18653 kj / 4458 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1418 kj / 339 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 5 %4.2 g
Kulhydrat: 51.5 %42.9 g
Fedt: 43.5 %16.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;