Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Frozen Oreo cheesecake
Frozen Oreo cheesecake
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
9 personer
25 g smør, smeltet
525 g Oreo
6 pasteuriserede æggeblommer
175 g sukker
200 g flødeost naturel 25%
½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
525 g Oreo
250 g blåbær
pynt
250 g blåbær
525 g Oreo
SÅDAN GØR DU
1.
Kom Golden Oreos i en foodprocessor og blend til en grov rasp.
2.
Vend med smeltet smør.
3.
Beklæd bunden af en springform på 22 cm med bagepapir.
4.
Pres Golden Oreo blandingen ned i bunden i et jævnt lag.
5.
Kom formen i fryseren, så raspen kan sætte sig.
6.
Pisk 3 æggeblommer med 100 g sukker til en luftig æggesnaps.
7.
Bland 100 g flødeost i.
8.
Pisk halvdelen af fløden til skum og vend sammen med æggeblandingen og finthakkede blåbær.
9.
Kom blåbærblandingen i springformen og sæt det tilbage i fryseren, så det kan sætte sig, før næste lag is kommes i formen.
10.
Pisk 3 æggeblommer med 75 g sukker til en luftig æggesnaps.
11.
Bland 100 g flødeost i.
12.
Pisk resten af fløden til skum og vend sammen med æggeblandingen og finthakkede Oreos.
13.
Kom Oreoblandingen over blåbærisen i springformen.
14.
Dæk formen med plastfolie og lad den fryse helt færdig – gerne natten over.
15.
Tag formen ud af fryseren og sæt i køleskabet 15 min før den skal spises.
16.
Fjern siderne af springformen og pynt kagen med blåbær og knuste Oreos.
Kager
Cheesecakes
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
18653 kj / 4458 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1418 kj / 339 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
5 %
4.2 g
Kulhydrat:
51.5 %
42.9 g
Fedt:
43.5 %
16.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;