Fritters af Butternut squash med pesto og salater

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
butternutfrittes
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g butternut squash, groft revet

2 medium æg

50 g hvedemel

100 g forårsløg, fint snittet

1 tsk. salt

1 tsk. sort peber

Neutral olie til stegning

 

1 dl grøn pesto

1 salat blandet french mix

Sådan gør du

Skræl og riv butternut squash groft, kom det i en skål med æg, mel, forårsløg, salt, peber og rør det sammen.

Kom neutral olie på en pande, lav 8 fritters og steg dem gyldne på begge sider i ca. 4 min.

Anret på et fad med pesto og salat.

 

Energi pr. person:  1180 Kj/  281 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,6 g.
Kulhydrat: 10,6 g.
Fedt: 8,4 g.

 

Se trin-for-trin video - SE MANGE FLERE VIDEOER HER