SÅDAN GØR DU
Tilberedning af roastbeef:
1.
Brun roastbeefen på en pande i olie eller smør på alle sider.
2.
Krydr med salt og peber.
3.
Kom roastbeefen i en varm ovn ved 190° C i 30 min.
4.
Lad den hvile 15 min. inden udskæring.
Tilberedning af pesto:
1.
Blend alle ingredienser sammen undtagen olie i en stavblender eller minihakker.
2.
Tilsæt olien lidt efter lidt til pestoen har en cremet ensartet konsistens.
Tilberedning af salat:
1.
Skær tynde skiver af roast-beefen.
2.
Anret et stort flot fad med alle grøntsagerne, stil en skål med ramsløgpesto på fadet og stik stykker af roastbeefen ind i salaten.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9797 kj / 2342 kcal
Næringsindhold pr. 100g
569 kj / 136 kcal
EnergifordelingFiber: | | 0.9 g |
Protein: | 40.6 % | 13.6 g |
Kulhydrat: | 4.6 % | 1.5 g |
Fedt: | 54.8 % | 8.4 g |
Alkohol: | 0 % | 0.0 g |