Friland roastbeef i forårssalat med ramsløgpesto

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer


1 stk. roastbeef, ca. 700 g

Salt og kværnet peber

Forårssalat:

1 bk. rucola, groft hakket

4 forårsløg, fintsnittet

1/2 potte ramsløg, fintsnittet

6 stk. radiser i tynde skiver

2 gulerødder i tynde skiver

Salt

Kværnet peber



Ramsløgpesto:

1 bdt. ramsløg, groft hakket

2 spsk. solsikkekerner

50 g manchego ost

Saft af 1 lime

1 dl olivenolie

salt og kværnet peber



Pynt:

Grofthakkede økologiske

mandler med havsalt



Tilbehør:

Groft brød

Sådan gør du

Tilberedning af roastbeef: 
Brun roastbeefen på en pande i olie eller smør på alle sider. Krydr med salt og peber. Kom roastbeefen i en varm ovn ved 190° C i 30 min. Lad den hvile 15 min. inden udskæring.

Tilberedning af pesto:
Blend alle ingredienser sammen undtagen olie i en stavblender eller minihakker. Tilsæt olien lidt efter lidt til pestoen har en cremet ensartet konsistens.

Tilberedning af salat:
Skær tynde skiver af roast­-beefen. Anret et stort flot fad med alle grøntsagerne, stil en skål med ramsløgpesto på fadet og stik stykker af roastbeefen ind i salaten. Servér straks.