6 personer
1 stk. roastbeef, ca. 700 g
Salt og kværnet peber
Forårssalat:
1 bk. rucola, groft hakket
4 forårsløg, fintsnittet
1/2 potte ramsløg, fintsnittet
6 stk. radiser i tynde skiver
2 gulerødder i tynde skiver
Salt
Kværnet peber
Ramsløgpesto:
1 bdt. ramsløg, groft hakket
2 spsk. solsikkekerner
50 g manchego ost
Saft af 1 lime
1 dl olivenolie
salt og kværnet peber
Pynt:
Grofthakkede økologiske
mandler med havsalt
Tilbehør:
Groft brød
Tilberedning af roastbeef:
Brun roastbeefen på en pande i olie eller smør på alle sider. Krydr med salt og peber. Kom roastbeefen i en varm ovn ved 190° C i 30 min. Lad den hvile 15 min. inden udskæring.
Tilberedning af pesto:
Blend alle ingredienser sammen undtagen olie i en stavblender eller minihakker. Tilsæt olien lidt efter lidt til pestoen har en cremet ensartet konsistens.
Tilberedning af salat:
Skær tynde skiver af roast-beefen. Anret et stort flot fad med alle grøntsagerne, stil en skål med ramsløgpesto på fadet og stik stykker af roastbeefen ind i salaten. Servér straks.