Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fransk nougat med valnødder, mandler og kandiseret appelsin
Fransk nougat med valnødder, mandler og kandiseret appelsin
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
50 g valnødder
100 g mandler
300 g sukker
0.75 dl vand
100 g akaciehonning
75 g glukosesirup
60 g æggehvider
20 g sukker
25 g kandiseret appelsinskal, hakket
2 spsk flormelis, til drys
Sådan gør du
1.
Rist nødderne i ovnen i 7-8 min. ved 180°C.
2.
Varm 300 g sukker sammen med vand, til sukkeret smelter.
3.
Tilsæt honning og glukosesirup, og varm det til 152°C.
4.
Brug et sukkertermometer til at tjekke temperaturen.
5.
Pisk imens æggehvider med 20 g sukker, til det skummer.
6.
Hæld den 152°C varme sukkersirup i hviderne i en tynd stråle, mens der piskes ved høj hastighed.
7.
Pisk videre i 10 min., så marengsen bliver blank og samtidig køler lidt ned.
8.
Vend de ristede nødder og appelsinskallen i.
9.
Kom et stykke bagepapir i bunden af et fad, og drys med lidt flormelis.
10.
Hæld marengsmassen ud, og pres den ned til en højde på 3-4 cm.
11.
Du kan bruge en kagerulle eller dine hænder fugtet med lidt vand, så sukkeret ikke klistrer.
12.
Drys toppen med flormelis, og lad massen stå i køleskabet i 2 timer, før den kan skæres ud i stykker med en skarp kniv.
SPISETID opskrift
Søde sager
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12304 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1491 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
4.7 %
4.1 g
Kulhydrat:
69.6 %
61.0 g
Fedt:
25.7 %
10.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;