HjemOpskrifterForeller i pakker med løg og løvstikke

Foreller i pakker med løg og løvstikke

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 friske foreller
  • 1 rødløg i både
  • 11 kviste løvstikke
  • 100 g smør
  • havsalt og peber
Kartoffelsalat:
  • 600 g kogte små kartofler
  • 1 bundt grønne asparges i 1 cm
  • 200 g cherrytomater
  • 11 kviste løvstikke
Sennepdressing:
  • 2 spsk dijonsennep
  • 3 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 tsk sukker
  • ¾ dl olivenolie
  • havsalt og peber
  • 11 kviste løvstikke
  • 100 g smør

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rengør og skyl forellerne i koldt vand.

  • 2.
    Dup dem tørre.

  • 3.
    Krydr forelbugen med salt og peber.

  • 4.
    Kom løg, løvstikke og smør i bugen af forellen.

  • 5.
    Pak fisken ind i et stykke bagepapir og pak den sammen i en bådform.

  • 6.
    Stil de 4 pakker på en bageplade og bag dem ved 200° C i 25-30 min. til fisken er gennembagt.

  • 7.
    Fisken skal føles fast i kødet.

  • 8.
    Bræk enderne af asparges og snit dem i 1 cm stykker, blancher i kogende vandi 1 min. og derefter i koldt vand, afdryppes i sigte.

  • 9.
    Pisk sennep med balsamico eddike og sukker.

  • 10.
    Hæld olivenolie i dressingen lidt ad gangen.

  • 11.
    Smag til med salt og peber.

  • 12.
    Konsistensen skal være cremet.

  • 13.
    Vend dressingen sammen med kartofler, grønne asparges, cherrytomater og løvstikke.

  • 14.
    Anret den hele bagte forel og kartoffelsalat på en tallerken.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13133 kj / 3139 kcal
Næringsindhold pr. 100g
552 kj / 132 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 29.1 %9.5 g
Kulhydrat: 16.8 %5.4 g
Fedt: 54.1 %8.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;