Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Foreller i pakker med løg og løvstikke
Foreller i pakker med løg og løvstikke
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 friske foreller
1 rødløg i både
4 kviste løvstikke
50 g smør
havsalt og peber
Kartoffelsalat:
600 g kogte små kartofler
1 bundt grøn asparges i 1 cm
200 g cherrytomater
3 løvstikke, finthakket
Sennepdressing:
2 spsk dijonsennep
3 spsk hvid balsamicoeddike
1 tsk sukker
0.75 dl olivenolie
havsalt og peber
4 kviste løvstikke
50 g smør
Sådan gør du
1.
Rengør og skyl forellerne i koldt vand.
2.
Dup dem tørre.
3.
Krydr forelbugen med salt og peber.
4.
Kom løg, løvstikke og smør i bugen af forellen.
5.
Pak fisken ind i et stykke bagepapir og pak den sammen i en bådform.
6.
Stil de 4 pakker på en bageplade og bag dem ved 200° C i 25-30 min. til fisken er gennembagt.
7.
Fisken skal føles fast i kødet.
8.
Bræk enderne af asparges og snit dem i 1 cm stykker, blancher i kogende vandi 1 min. og derefter i koldt vand, afdryppes i sigte.
9.
Pisk sennep med balsamico eddike og sukker.
10.
Hæld olivenolie i dressingen lidt ad gangen.
11.
Smag til med salt og peber.
12.
Konsistensen skal være cremet.
13.
Vend dressingen sammen med kartofler, grønne asparges, cherrytomater og løvstikke.
14.
Anret den hele bagte forel og kartoffelsalat på en tallerken.
Fisk og skaldyr
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12682 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
533 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
30.3 %
9.5 g
Kulhydrat:
17.1 %
5.4 g
Fedt:
52.6 %
7.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;