HjemOpskrifterForeller i pakker med løg og løvstikke

Foreller i pakker med løg og løvstikke

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 friske foreller
  • 1 rødløg i både
  • 4 kviste løvstikke
  • 50 g smør
  • havsalt og peber
    Kartoffelsalat:
    • 600 g kogte små kartofler
    • 1 bundt grøn asparges i 1 cm
    • 200 g cherrytomater
    • 3 løvstikke, finthakket
      Sennepdressing:
      • 2 spsk dijonsennep
      • 3 spsk hvid balsamicoeddike
      • 1 tsk sukker
      • 0.75 dl olivenolie
      • havsalt og peber
      • 4 kviste løvstikke
      • 50 g smør

      Sådan gør du

      • 1.
        Rengør og skyl forellerne i koldt vand.

      • 2.
        Dup dem tørre.

      • 3.
        Krydr forelbugen med salt og peber.

      • 4.
        Kom løg, løvstikke og smør i bugen af forellen.

      • 5.
        Pak fisken ind i et stykke bagepapir og pak den sammen i en bådform.

      • 6.
        Stil de 4 pakker på en bageplade og bag dem ved 200° C i 25-30 min. til fisken er gennembagt.

      • 7.
        Fisken skal føles fast i kødet.

      • 8.
        Bræk enderne af asparges og snit dem i 1 cm stykker, blancher i kogende vandi 1 min. og derefter i koldt vand, afdryppes i sigte.

      • 9.
        Pisk sennep med balsamico eddike og sukker.

      • 10.
        Hæld olivenolie i dressingen lidt ad gangen.

      • 11.
        Smag til med salt og peber.

      • 12.
        Konsistensen skal være cremet.

      • 13.
        Vend dressingen sammen med kartofler, grønne asparges, cherrytomater og løvstikke.

      • 14.
        Anret den hele bagte forel og kartoffelsalat på en tallerken.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      12682 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      533 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 0.8 g
      Protein: 30.3 %9.5 g
      Kulhydrat: 17.1 %5.4 g
      Fedt: 52.6 %7.6 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;