Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Foreller i pakker med løg og løvstikke
Foreller i pakker med løg og løvstikke
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 friske foreller
1 rødløg i både
11 kviste løvstikke
100 g smør
havsalt og peber
Kartoffelsalat:
600 g kogte små kartofler
1 bundt grønne asparges i 1 cm
200 g cherrytomater
11 kviste løvstikke
Sennepdressing:
2 spsk dijonsennep
3 spsk hvid balsamicoeddike
1 tsk sukker
¾ dl olivenolie
havsalt og peber
11 kviste løvstikke
100 g smør
SÅDAN GØR DU
1.
Rengør og skyl forellerne i koldt vand.
2.
Dup dem tørre.
3.
Krydr forelbugen med salt og peber.
4.
Kom løg, løvstikke og smør i bugen af forellen.
5.
Pak fisken ind i et stykke bagepapir og pak den sammen i en bådform.
6.
Stil de 4 pakker på en bageplade og bag dem ved 200° C i 25-30 min. til fisken er gennembagt.
7.
Fisken skal føles fast i kødet.
8.
Bræk enderne af asparges og snit dem i 1 cm stykker, blancher i kogende vandi 1 min. og derefter i koldt vand, afdryppes i sigte.
9.
Pisk sennep med balsamico eddike og sukker.
10.
Hæld olivenolie i dressingen lidt ad gangen.
11.
Smag til med salt og peber.
12.
Konsistensen skal være cremet.
13.
Vend dressingen sammen med kartofler, grønne asparges, cherrytomater og løvstikke.
14.
Anret den hele bagte forel og kartoffelsalat på en tallerken.
Fisk og skaldyr
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13133 kj / 3139 kcal
Næringsindhold pr. 100g
552 kj / 132 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
29.1 %
9.5 g
Kulhydrat:
16.8 %
5.4 g
Fedt:
54.1 %
8.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;