Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Forårs-karrysalat til sild
Forårs-karrysalat til sild
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 hårdkogte æg
200 g kogte kolde kartofler
0.5 bundt grøn asparges
1 syltet drueagurk
1 dl mayonnaise
2 spsk creme fraiche 18%
1.5 tsk karry
1 spsk hakket frisk kørvel
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Hak ægget og skær kartoflerne i små tern.
2.
Knæk bunden af aspargesene og kog dem 1 minut.
3.
Skyl dem i koldt vand og skær dem i skiver.
4.
Hak drueagurken.
5.
Bland det hele sammen med mayonnaise, creme fraiche, karry og kørvel og krydr med lidt salt og peber.
Fisk og skaldyr
Tilbehør
Frokost
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4358 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
744 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
8.4 %
3.7 g
Kulhydrat:
16.8 %
7.4 g
Fedt:
74.8 %
15.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;