Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Forårs-karrysalat til sild

0-30 min
4 personer

Ingredienser

2 hårdkogte æg

200 g kogte kolde kartofler

½ bundt grønne asparges

1 drueagurk

1 dl mayonnaise

2 spsk. creme fraiche 18%

1½ tsk. karry

1 spsk. hakket kørvel

Salt og sort peber

Om råvarerne

Hak ægget og skær kartoflerne i små tern. Knæk bunden af aspargesene og kog dem 1 minut. Skyl dem i koldt vand og skær dem i skiver. Hak drueagurken. Bland det hele sammen med mayonnaise, creme fraiche, karry og kørvel og krydr med lidt salt og peber.

 

Energi pr. person: 1181KJ/282Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,8 g.
Kulhydrat: 8 g.
Fedt: 15,8 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Forårs-karrysalat til sild

Hak ægget og skær kartoflerne i små tern. Knæk bunden af aspargesene og kog dem 1 minut. Skyl dem i koldt vand og skær dem i skiver. Hak drueagurken. Bland det hele sammen med mayonnaise, creme fraiche, karry og kørvel og krydr med lidt salt og peber.

 

Energi pr. person: 1181KJ/282Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,8 g.
Kulhydrat: 8 g.
Fedt: 15,8 g.