HjemOpskrifterForårs-karrysalat til sild

Forårs-karrysalat til sild

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 hårdkogte æg
  • 200 g kogte kolde kartofler
  • 0.5 bundt grøn asparges
  • 1 syltet drueagurk
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 spsk creme fraiche 18%
  • 1.5 tsk karry
  • 1 spsk hakket frisk kørvel
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak ægget og skær kartoflerne i små tern.

  • 2.
    Knæk bunden af aspargesene og kog dem 1 minut.

  • 3.
    Skyl dem i koldt vand og skær dem i skiver.

  • 4.
    Hak drueagurken.

  • 5.
    Bland det hele sammen med mayonnaise, creme fraiche, karry og kørvel og krydr med lidt salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4358 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
744 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 8.4 %3.7 g
Kulhydrat: 16.8 %7.4 g
Fedt: 74.8 %15.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;