HjemOpskrifterFoccacia med rosmarin og havsalt

Foccacia med rosmarin og havsalt

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 20 g gær
  • 6 dl lunt vand
  • 2 tsk flagesalt
  • 5 spsk olivenolie
  • 950 g hvedemel
  • 2 friske rosmarinkviste

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Opløs gæren i vandet og tilsæt 1 tsk salt og 2 spsk olivenolie.

  • 2.
    Rør melet i lidt efterhånden.

  • 3.
    Dejen skal være ret våd.

  • 4.
    Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i 1 time.

  • 5.
    Hæld den hævede dej over i en stor bradepande foret med bagepapir.

  • 6.
    Brug fingrene til at lave små fordybninger i dejen.

  • 7.
    Dryp med resten af olien og drys med 1 tsk flagesalt og rosmarin revet i stykker.

  • 8.
    Lad dejen efterhæve mens du varmer ovnen op til 240°C.

  • 9.
    Bag brødet i 20-30 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16397 kj / 3919 kcal
Næringsindhold pr. 100g
988 kj / 236 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 9.8 %5.7 g
Kulhydrat: 70.9 %41.2 g
Fedt: 19.3 %5.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;