4 personer
150 g grønne bønner
150 g sugarsnaps eller sukkerærter
2 rødløg
25 g ingefær
2 spsk vindruekerneolie
2 spsk sød chilisauce
400 g flanksteak
Salt og peber
1 portion færdig karrysauce
Nip stilken af bønnerne. Skær rødløg i brede både og hak ingefær fint. Varm 1 spsk olie i en wok og steg grøntsagerne i 5-7 min. Tilsæt ingefær og chilisauce og steg videre et par minutter. Gnid kødet i resten af olien og krydr med salt og peber. Grill eller steg kødet ved høj varme i 4-5 min. pr. side. Lad kødet trække og skær det ud i skiver på tværs af fibrene. Lav saucen efter pakkens anvisning og server i fad med grøntsager og kød.
Energi pr. person: 1987KJ/475Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,2 g.
Kulhydrat: 14,8 g.
Fedt: 5,3 g.