Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Flanksteak med karrysauce og wokstegte grøntsager

Bedømmelse (2)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

150 g grønne bønner

150 g sugarsnaps eller sukkerærter

2 rødløg

25 g ingefær

2 spsk vindruekerneolie

2 spsk sød chilisauce

400 g flanksteak

Salt og peber

1 portion færdig karrysauce 

Nip stilken af bønnerne. Skær rødløg i brede både og hak ingefær fint. Varm 1 spsk olie i en wok og steg grøntsagerne i 5-7 min. Tilsæt ingefær og chilisauce og steg videre et par minutter. Gnid kødet i resten af olien og krydr med salt og peber. Grill eller steg kødet ved høj varme i 4-5 min. pr. side. Lad kødet trække og skær det ud i skiver på tværs af fibrene. Lav saucen efter pakkens anvisning og server i fad med grøntsager og kød.

 

Energi pr. person: 1987KJ/475Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 8,2 g.

Kulhydrat: 14,8 g.

Fedt: 5,3 g.

Når du steger oksekød på panden, så skal du ikke være bange for at stege med for hård varme. Stegeskorpe smager godt, men jo længere tid du steger kødet desto mere tørt bliver det.
Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Flanksteak med karrysauce og wokstegte grøntsager

Nip stilken af bønnerne. Skær rødløg i brede både og hak ingefær fint. Varm 1 spsk olie i en wok og steg grøntsagerne i 5-7 min. Tilsæt ingefær og chilisauce og steg videre et par minutter. Gnid kødet i resten af olien og krydr med salt og peber. Grill eller steg kødet ved høj varme i 4-5 min. pr. side. Lad kødet trække og skær det ud i skiver på tværs af fibrene. Lav saucen efter pakkens anvisning og server i fad med grøntsager og kød.

 

Energi pr. person: 1987KJ/475Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 8,2 g.

Kulhydrat: 14,8 g.

Fedt: 5,3 g.