Flanksteak med karrysauce og wokstegte grøntsager

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Flanksteak med karrysauce og wokstegte grøntsager
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g grønne bønner

150 g sugarsnaps eller sukkerærter

2 rødløg

25 g ingefær

2 spsk vindruekerneolie

2 spsk sød chilisauce

400 g flanksteak

Salt og peber

1 portion færdig karrysauce 

Sådan gør du

Nip stilken af bønnerne. Skær rødløg i brede både og hak ingefær fint. Varm 1 spsk olie i en wok og steg grøntsagerne i 5-7 min. Tilsæt ingefær og chilisauce og steg videre et par minutter. Gnid kødet i resten af olien og krydr med salt og peber. Grill eller steg kødet ved høj varme i 4-5 min. pr. side. Lad kødet trække og skær det ud i skiver på tværs af fibrene. Lav saucen efter pakkens anvisning og server i fad med grøntsager og kød.

 

Energi pr. person: 1987KJ/475Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 8,2 g.

Kulhydrat: 14,8 g.

Fedt: 5,3 g.