HjemOpskrifterFlanksteak med karrysauce og wokstegte grøntsager

Flanksteak med karrysauce og wokstegte grøntsager

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g grønne bønner
  • 150 g sukkerærter
  • 2 rødløg
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 25 g frisk ingefær
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 400 g flanksteak
  • salt og sort peber
  • 1 en rest karrysauce

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Nip stilken af bønnerne.

  • 2.
    Skær rødløg i brede både og hak ingefær fint.

  • 3.
    Varm 1 spsk olie i en wok og steg grøntsagerne i 5-7 min.

  • 4.
    Tilsæt ingefær og chilisauce og steg videre et par minutter.

  • 5.
    Gnid kødet i resten af olien og krydr med salt og peber.

  • 6.
    Grill eller steg kødet ved høj varme i 4-5 min. pr. side.

  • 7.
    Lad kødet trække og skær det ud i skiver på tværs af fibrene.

  • 8.
    Lav saucen efter pakkens anvisning og server i fad med grøntsager og kød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4333 kj / 1036 kcal
Næringsindhold pr. 100g
455 kj / 109 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 39.5 %10.6 g
Kulhydrat: 18.1 %4.8 g
Fedt: 42.4 %5.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;