HjemOpskrifterFlammkuchen – hvid pizza fra alsace med bacon, creme fraiche og løg

Flammkuchen – hvid pizza fra alsace med bacon, creme fraiche og løg

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
dej:
  • 2 dl koldt vand
  • 15 g gær
  • 1 tsk groft salt
  • 300 g hvedemel (gerne manitoba)
fyld:
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • salt og sort peber
  • 150 g revet Arla® Emmentaler
  • 150 g bacontern
  • 1 løg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør vand og gær sammen og tilsæt salt.

  • 2.
    Kom melet i lidt ad gangen og ælt grundigt, til du har en smidig og blank dej.

  • 3.
    Kom dejen i en skål og dæk med plastfolie.

  • 4.
    Lad den hæve i 1 time til dobbelt størrelse.

  • 5.
    Rul dejen tyndt ud og smør crème fraiche ud i et tyndt lag og krydr med salt og peber.

  • 6.
    Kom osten over.

  • 7.
    Skær løg i meget tynde strimler og fordel over pizzaen sammen med bacon.

  • 8.
    Bag pizzaen ved 250°C i 10-15 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9701 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
970 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 16.4 %9.3 g
Kulhydrat: 40.2 %23.0 g
Fedt: 43.4 %11.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;