Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Flagermusecupcakes
Flagermusecupcakes
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
100 g brun farin
100 g sukker
155 g smør
2 tsk vaniljesukker
2 æg
1½ dl mælk
100 g hvedemel
4 spsk kakaopulver
1 tsk bagepulver
Topping
1 pakke Oreo
50 g mørk chokolade
155 g smør
250 g flormelis
1½ dl mælk
2 tsk vaniljesukker
orange pastafarve
1 glas sukkerkugler til øjne
SÅDAN GØR DU
1.
Rør begge slags sukker sammen med smør og vaniljesukker, og tilsæt æggene et ad gangen, mens der piskes imellem.
2.
Tilsæt mælk, hvedemel, kakao og bagepulver, og rør dejen sammen, til der ikke er klumper.
3.
Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag kagerne i 15-20 min. ved 180°C.
4.
Lad kagerne køle af på en rist.
5.
Brug en skarp kniv til at halvere Oreos.
6.
Del den ene halvdel af hver Oreo i to, hvor cremen skrabes væk.
7.
Smelt chokoladen, og brug den til at lime de to halve uden creme fast som vinger på den anden halvdel.
8.
Sæt også sukkerøjne fast – du kan også bruge små chokoladepastiller som øjne.
9.
Lad Oreo-flagermusene størkne, så vinger og øjne sidder fast.
10.
Til frosting piskes smør sammen med flormelis, mælk og vanilje.
11.
Pisk til frostingen er lys og luftig.
12.
Farv den orange med madfarve.
13.
Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt frostingtoppe ud på de afkølede cupcakes.
14.
Kom en Oreo-flagermus på toppen af hver cupcake.
Børnekok
Kager
Søde sager
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19256 kj / 4602 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1606 kj / 384 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
4.1 %
3.9 g
Kulhydrat:
59.4 %
56.1 g
Fedt:
36.5 %
15.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;