Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Flagermusecupcakes
Flagermusecupcakes
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
100 g brun farin
100 g sukker
75 g blødt smør
1 tsk vaniljesukker
2 æg
1.25 dl mælk
100 g hvedemel
4 spsk kakaopulver
1 tsk bagepulver
Topping
1 pakke Oreo
50 g mørk chokolade
80 g smør
250 g flormelis
0,25 dl mælk
1 tsk vaniljesukker
orange pastafarve
1 glas sukkerkugle til øjne
SÅDAN GØR DU
1.
Rør begge slags sukker sammen med smør og vaniljesukker, og tilsæt æggene et ad gangen, mens der piskes imellem.
2.
Tilsæt mælk, hvedemel, kakao og bagepulver, og rør dejen sammen, til der ikke er klumper.
3.
Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag kagerne i 15-20 min. ved 180°C.
4.
Lad kagerne køle af på en rist.
5.
Brug en skarp kniv til at halvere Oreos.
6.
Del den ene halvdel af hver Oreo i to, hvor cremen skrabes væk.
7.
Smelt chokoladen, og brug den til at lime de to halve uden creme fast som vinger på den anden halvdel.
8.
Sæt også sukkerøjne fast – du kan også bruge små chokoladepastiller som øjne.
9.
Lad Oreo-flagermusene størkne, så vinger og øjne sidder fast.
10.
Til frosting piskes smør sammen med flormelis, mælk og vanilje.
11.
Pisk til frostingen er lys og luftig.
12.
Farv den orange med madfarve.
13.
Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt frostingtoppe ud på de afkølede cupcakes.
14.
Kom en Oreo-flagermus på toppen af hver cupcake.
Børnekok
Kager
SPISETID opskrift
Søde sager
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16731 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1531 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
4.4 %
4.0 g
Kulhydrat:
68 %
61.2 g
Fedt:
27.6 %
11.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;