Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Flæskestegssandwich med syltede agurker og hjemmelavet rødkål
Flæskestegssandwich med syltede agurker og hjemmelavet rødkål
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 spsk salt
1 kg svinekam med svær, uden ben
4 ciabattaboller (eller en anden form for rustik bolle)
4 spsk mayonnaise
4 spsk karse
1 tsk havsalt
syltede:
1 dl lagereddike
1 dl sukker
1 agurk
6 peberkorn
hjemmelavet rødkål:
500 g rødkål
25 g smør
1 dl æblecidereddike
1 dl honning
1 kanelstang
2 stjerneanis
0.5 tsk havsalt
Sådan gør du
1.
Start med de syltede agurker: Bland eddike og sukker sammen og rør rundt, til sukkeret er opløst.
2.
Skær agurken i tynde skiver og læg dem i en sigte med groft salt i 15 minutter.
3.
Skyl dem hurtigt i koldt vand og lad dem dryppe af.
4.
Vend agurkeskiverne sammen med eddikelagen, tilsæt peberkorn og lad det trække så længe som muligt.
5.
Kan med fordel laves dagen før.
6.
Dræn de syltede agurker i en sigte inden brug.
7.
Salt svinekammen godt mellem sværene.
8.
Læg svinekammen i bunden af en bradepande, og sørg for at den står lige med sværene.
9.
Giv den 75-85 minutter ved 200°C almindelig ovn, eller til kernetemperaturen er ca. 65° grader.
10.
Grill eventuelt stegen yderligere 2-4 minutter under opsyn, hvis sværene ikke er helt sprøde.
11.
Skær rødkål i strimler.
12.
Varm en gryde op med smør og sauter rødkålen, til den falder sammen.
13.
Tilsæt æblecidereddike, honning samt krydderier.
14.
Lad det småsimre under låg i 15 minutter.
15.
Smag til med seasalt og hold rødkålen lun.
16.
Kan også serveres kold.
17.
Flæk de rustikke boller, smør bund og top med mayonnaise, skær skiver af svinekam og anret flæskestegssandwich med 2-3 skiver.
18.
Kom rødkål og syltede agurker på.
19.
Top med karse og seasalt.
20.
Servér straks.
21.
Tip: Resten af svinekammen kan gemmes til næste dag og spises kold på rugbrød.
22.
Svinekammen kan også laves til biksemad dagen efter.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19271 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
751 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
19.7 %
8.7 g
Kulhydrat:
31 %
13.7 g
Fedt:
49.3 %
10.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;