HjemOpskrifterFlæskestegssandwich med kål og æble

Flæskestegssandwich med kål og æble

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g frisk rødkål
  • 1 spsk koldpresset rapsolie
  • 2 spsk rosiner
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • salt og sort peber
  • 4 grovboller
  • 4 spsk mayonnaise
  • 4 tsk grov, mild sennep
  • 1 æble
  • 4-8 skiver kold ribbensteg

Sådan gør du

  • 1.
    Snit rødkålen fint og vend med rapsolie, rosiner, solsikkefrø og hvidvinseddike.

  • 2.
    Smag til med salt og peber.

  • 3.
    Flæk bollerne og smør dem med mayonnaise og sennep.

  • 4.
    Skær æble i tynde skiver.

  • 5.
    Læg hver bolle sammen med rødkålssalat, ribbenssteg og æble.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6791 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
896 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.6 g
Protein: 8.9 %4.7 g
Kulhydrat: 46 %24.2 g
Fedt: 45.1 %10.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;