HjemOpskrifterFlæskestegssandwich med grillet ribbensteg og ananassalsa

Flæskestegssandwich med grillet ribbensteg og ananassalsa

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • salt og sort peber
  • 800 g ribbenstege
  • 0.5 ananas
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 1 tsk paprika
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 frisk chili
  • 1 limefrugt
  • 0.5 spidskål
  • 4 brioche burgerboller
  • 4 spsk mayonnaise

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Gnid ribbenstegen godt med salt og peber.

  • 2.
    Grill den ved indirekte varme i 1 time og 15 min. ved ca. 200°C. Du kan også stege den i ovnen.

  • 3.
    Skær stokken fra ananassen, og skær ananassen i tykke skiver.

  • 4.
    Gnid med 1 spsk. vindruekerneolie, og drys med begge slags paprika og lidt salt og peber.

  • 5.
    Grill ananassen 3-4 min. pr. side, tag den af varmen, og hak den fint.

  • 6.
    Skær løg i fine tern, og hak hvidløg og chili fint.

  • 7.
    Steg løgene i resten af olien i en pande.

  • 8.
    Efter et par minutter tilsættes hvidløg og chili.

  • 9.
    Steg videre et minut, og bland det så sammen med den hakkede ananas.

  • 10.
    Smag til med saften af en halv lime.

  • 11.
    Snit kålen fint, og bland med saften af den anden halve lime.

  • 12.
    Lun burgerbollerne, og læg dem sammen med mayonnaise, spidskål, ananassalsa og skiver af ribbensteg.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7578 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
509 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 6.7 %2.0 g
Kulhydrat: 49.8 %14.9 g
Fedt: 43.5 %6.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;