Flæskestegsburger med kålslaw og friske sprøde æbler

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
flaeskestegsburger_med_kaalslaw_sproede_aebler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Slaw af 2 slags kål:

200 g rødkål i fine strimler

200 g spidskål i fine strimler

2 tsk salt

2 spsk æbleeddike

1 spsk olie

2 tsk sød sennep

Fyld:

1 æble

2 tsk æbleeddike

2 fuldkornsflutes

1 dl mayonnaise

8 tynde skiver stegt flæskesteg med svær

Pynt: Basilikum

Sådan gør du

Pres de 2 slags snittede kål sammen med saltet. Vend eddike, olie og sennep i kålen. Smag til og stil det tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Snit imens æblet i skiver og vend det sammen med æbleeddiken.

Varm 2 fuldkornsflutes i 5 minutter ved 175 grader. Halver flutes så der er 4 stykker brød og smør brødet på begge sider med mayonnaise. Påfør coleslaw, 2 skiver flæskesteg, coleslaw igen og top med æbler og basilikum. Server straks.

 

Energi pr. person: 2668 Kj/ 635 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g.
Kulhydrat: 17,0 g.
Fedt: 10,5 g.