HjemOpskrifterFlæskestegsburger med kålslaw og friske sprøde æbler

Flæskestegsburger med kålslaw og friske sprøde æbler

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Slaw af 2 slags kål:
  • 200 g rødkål i fine strimler
  • 200 g spidskål i fine strimler
  • 2 tsk salt
  • 2 spsk æbleeddike
  • 1 spsk olie
  • 2 tsk sød fransk sennep
    Fyld:
    • 1 æble
    • 2 spsk æbleeddike
    • 2 grove flutes
    • 1 dl mayonnaise
    • 8 skiver stegt flæskestege med svær
      Pynt:
      • frisk basilikum

      SÅDAN GØR DU

      • 1.
        Pres de 2 slags snittede kål sammen med saltet.

      • 2.
        Vend eddike, olie og sennep i kålen.

      • 3.
        Smag til og stil det tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

      • 4.
        Snit imens æblet i skiver og vend det sammen med æbleeddiken.

      • 5.
        Varm 2 fuldkornsflutes i 5 minutter ved 175 grader.

      • 6.
        Halver flutes så der er 4 stykker brød og smør brødet på begge sider med mayonnaise.

      • 7.
        Påfør coleslaw, 2 skiver flæskesteg, coleslaw igen og top med æbler og basilikum.

      • 8.
        Server straks.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      8779 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      753 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 1.8 g
      Protein: 15 %6.6 g
      Kulhydrat: 23.7 %10.5 g
      Fedt: 61.3 %12.5 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;