Flæskestegsburger med kålslaw og friske sprøde æbler

30-60 min

Ingredienser

Slaw af 2 slags kål:

200 g rødkål i fine strimler

200 g spidskål i fine strimler

2 tsk salt

2 spsk æbleeddike

1 spsk olie

2 tsk sød sennep

 

Fyld:

1 æble

2 tsk æbleeddike

2 fuldkornsflutes

1 dl mayonnaise

8 tynde skiver stegt flæskesteg med svær

 

Pynt: Basilikum

Pres de 2 slags snittede kål sammen med saltet. Vend eddike, olie og sennep i kålen.

Smag til og stil det tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Snit imens æblet i skiver og vend det sammen med æbleeddiken.

Varm 2 fuldkornsflutes i 5 minutter ved 175 grader. Halver flutes så der er 4 stykker brød og smør brødet på begge sider med mayonnaise. Påfør coleslaw, 2 skiver flæskesteg, coleslaw igen og top med æbler og basilikum. Server straks.

 

 

Energi pr. person: 2668 Kj/ 635 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g.
Kulhydrat: 17,0 g.

Fedt: 10,5 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Flæskestegsburger med kålslaw og friske sprøde æbler

Pres de 2 slags snittede kål sammen med saltet. Vend eddike, olie og sennep i kålen.

Smag til og stil det tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Snit imens æblet i skiver og vend det sammen med æbleeddiken.

Varm 2 fuldkornsflutes i 5 minutter ved 175 grader. Halver flutes så der er 4 stykker brød og smør brødet på begge sider med mayonnaise. Påfør coleslaw, 2 skiver flæskesteg, coleslaw igen og top med æbler og basilikum. Server straks.

 

 

Energi pr. person: 2668 Kj/ 635 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,0 g.
Kulhydrat: 17,0 g.

Fedt: 10,5 g.

LÆS TILBUDSAVISEN