Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Flæskesteg med rodfrugter i fad
Flæskesteg med rodfrugter i fad
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 tsk fint salt
1 kg flæskesteg
rodfrugter i fad:
700 g kartofler
400 g rødbeder
300 g gulerødder
4 stilke timianblade
0.5 dl olivenolie
salt og sort peber
50 g grønkål
100 g tørrede tranebær
Sådan gør du
1.
Dup stegen med et rent viskestykke.
2.
Snit sværene efter, og kom fint salt imellem sværene.
3.
Skær kartofler i både, og skær rødbeder og gulerødder i mindre stykker.
4.
Kom alle 3 ingredienser i en bradepande sammen med timian, olivenolie, salt og peber.
5.
Stil flæskestegen på rodfrugterne, og forsøg at få den til at stå så lige, som muligt.
6.
Steg det hele i almindelig ovn ved 200°C, eller intervalgrill retten ved 190°C i 60 minutter.
7.
Giv flæskestegen lidt grill til slut, hvis sværene ikke er er helt sprøde.
8.
Tag stegen ud af ovnen, stil den på et skærebræt og lade den hvile i 15 minutter inden udskæring.
9.
Giv rodfrugterne yderligere 10 minutter i ovnen.
10.
Hak grønkål groft imens.
11.
Lige inden servering vendes grofthakket grønkål og tranebær i rodfrugtsblandingen.
12.
Skær skiver af flæskestegen, og servér på toppen af rodfrugterne.
Grøntsager
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15289 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
586 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
23.8 %
8.2 g
Kulhydrat:
20.5 %
7.1 g
Fedt:
55.7 %
8.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;