Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Flæskesteg i fad med chili og forårsgrønt
Flæskesteg i fad med chili og forårsgrønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 tsk fint salt
1 kg flæskesteg med svær uden ben
grønt
700 g kartofler
3 friske chilier
1 bundt grøn asparges
1 bundt forårsløg
6 fed hvidløg
3 spsk olivenolie
1 tsk salt
4 stilke timianblade
tilbehør
olivenolie
frisk chili
pynt: krydderurt fx timian og persille
SÅDAN GØR DU
1.
Klargør flæskesteg, og tjek om sværene er ridset.
2.
Kom salt imellem sværene, og læg den i et ovnfast fad.
3.
Den skal helst stå helt lige i fadet.
4.
Indstil ovnen på intervalstegning ved 190°C, og steg flæskestegen i 75 minutter.
5.
Klargør imens grøntsagerne.
6.
Skær kartofler i halve, chili i skiver og grønne asparges i mindre stykker.
7.
Skyl og skær forårsløg i skrå skiver.
8.
Tag flæskestegen ud af ovnen efter de første 40 minutter, og kom grøntsagerne i bradepanden sammen med hvidløg, olivenolie, salt og timian.
9.
Læg flæskestegen tilbage i fadet med kartofler og grønt.
10.
Giv steg og grønt 35 minutter i ovnen.
11.
Giv stegen yderligere 10 minutter, hvis sværene ikke er helt sprøde.
12.
Er sværene stadig ikke sprøde, så giv dem lidt grill til sidst under opsyn.
13.
Anret skiver af flæskesteg i fadet med grønt, og drys med friske krydderurter.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14383 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
632 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
25.5 %
9.5 g
Kulhydrat:
16.9 %
6.3 g
Fedt:
57.6 %
9.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;