HjemOpskrifterFlæskesteg i fad med chili og forårsgrønt

Flæskesteg i fad med chili og forårsgrønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Klargør flæskesteg, og tjek om sværene er ridset.

  • 2.
    Kom salt imellem sværene, og læg den i et ovnfast fad.

  • 3.
    Den skal helst stå helt lige i fadet.

  • 4.
    Indstil ovnen på intervalstegning ved 190°C, og steg flæskestegen i 75 minutter.

  • 5.
    Klargør imens grøntsagerne.

  • 6.
    Skær kartofler i halve, chili i skiver og grønne asparges i mindre stykker.

  • 7.
    Skyl og skær forårsløg i skrå skiver.

  • 8.
    Tag flæskestegen ud af ovnen efter de første 40 minutter, og kom grøntsagerne i bradepanden sammen med hvidløg, olivenolie, salt og timian.

  • 9.
    Læg flæskestegen tilbage i fadet med kartofler og grønt.

  • 10.
    Giv steg og grønt 35 minutter i ovnen.

  • 11.
    Giv stegen yderligere 10 minutter, hvis sværene ikke er helt sprøde.

  • 12.
    Er sværene stadig ikke sprøde, så giv dem lidt grill til sidst under opsyn.

  • 13.
    Anret skiver af flæskesteg i fadet med grønt, og drys med friske krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14854 kj / 3550 kcal
Næringsindhold pr. 100g
652 kj / 156 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 25 %9.6 g
Kulhydrat: 18.2 %7.0 g
Fedt: 56.8 %10.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;