Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Flået rødspætte med urtepanering og lun kartoffelsalat med ærter
Flået rødspætte med urtepanering og lun kartoffelsalat med ærter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 skalotteløg
750 g små kartofler
25 g smør
200 g ærter
4 spsk hvidvinseddike
2 spsk hakket frisk dild
salt og sort peber
4 små flåede rødspætter
1.5 dl hvedemel
2 æg
1 spsk dijonsennep
2 dl rasp
2 spsk hakket kruspersille
2 spsk klippet purløg
2 spsk hakket frisk basilikum
2 g smør til stegning
2 spsk vindruekerneolie til stegning
Tilbehør:
1 citron (usprøjtet) i både
Sådan gør du
1.
Skræl kartoflerne og kog dem, så de er møre men faste, i saltet vand, 15-20 min.
2.
Sigt vandet fra og lad kartoflerne dampe af i en sigte.
3.
Hak imens skalotteløg fint og smelt smørret i en stor pande.
4.
Kom løg på og steg ved middel varme i et par minutter, til løgene bliver klare.
5.
Kom ærter og eddike i sammen med kartoflerne.
6.
Varm det igennem og smag til med salt og peber.
7.
Vend dild i til sidst.
8.
Til fisken blandes æg med sennep.
9.
Bland raspen med persille, purløg og basilikum.
10.
Vend fisken først i mel, derefter æg og til sidst i krydderraspen.
11.
Steg fisken i en blanding af smør og olie ved middel varme i ca. 6 min. pr. side.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13220 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
509 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
31.1 %
9.3 g
Kulhydrat:
36.9 %
11.1 g
Fedt:
32 %
4.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;