Flået ising med grøn panade og cous cous salat

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


4 isingfileter, flået (2 hele isinger)

Til panering 1 sammenpisket æg

Til stegning smør og olie



Tilbehør Grøn panade

2 dl rasp

2 håndfulde persille

skal af 1 usprøjtet citron



Cous cous salat

2,5 dl rå cous cous

1 agurk (uden skræl og kerner) i skiver

125 g salatost i tern

50 g cashewnødder, grofthakket

1 lille bdt. koriander, hakket

1 mango i tern



Lime dressing

saft af 1 lime

1 tsk. honning

½ dl olivenolie

seasalt

Peber

 

Sådan gør du

Kom persille og rasp i en foodprocessor, til raspen er grøn,kom citronskal i.

Skyl isingfileter og dup dem tørre.Vendes i æg og den grønne rasp.
Kom smør og olie på panden og steg isingfileter ved medium varme i 5 min. på hver side til de har fået nok, kødet skal være hvidt. Vendes kun 1 gang på panden ellers falder fisken fra hinanden.

Kog cous cous efter forskriften og lad den afkøle i et fad. Ryst ingredienser til limedressingen sammen. Vend de øvrige ingredienser i den afkølede cous cous og vend dressingen i. Smag til med ekstra olie, salt og peber.