HjemOpskrifterFlået ising med grøn panade og cous cous salat

Flået ising med grøn panade og cous cous salat

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g (4 stk) skærisingfileter
  • 1 æg til panering
  • 250 g skærisingfileter (4 isingfileter)
  • smør til stegning
grøn panade:
  • 2 dl rasp
  • 100 g kruspersille (2 håndfulde)
  • citronskal (usprøjtet)
cous cous salat:
  • 2.5 dl rå couscousgryn
  • 1 agurk uden skræl og kerner
  • 125 g Arla Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
  • 50 g cashewnødder
  • 1 bundt friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
  • 1 mangofrugt
lime dressing:
  • 1 friskpresset limesaft fra 1 lime
  • 1 tsk honning
  • 0.5 dl olivenolie
  • havsalt
  • sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom persille og rasp i en foodprocessor, til raspen er grøn,kom citronskal i.

  • 2.
    Skyl isingfileter og dup dem tørre.

  • 3.
    Vendes i æg og den grønne rasp.

  • 4.
    Kom smør og olie på panden og steg isingfileter ved medium varme i 5 min. på hver side til de har fået nok, kødet skal være hvidt.

  • 5.
    Vendes kun 1 gang på panden ellers falder fisken fra hinanden.

  • 6.
    Kog cous cous efter forskriften og lad den afkøle i et fad.

  • 7.
    Ryst ingredienser til limedressingen sammen.

  • 8.
    Vend de øvrige ingredienser i den afkølede cous cous og vend dressingen i.

  • 9.
    Smag til med ekstra olie, salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13154 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
607 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 30.1 %10.7 g
Kulhydrat: 35.2 %12.6 g
Fedt: 34.7 %5.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;