Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Flået ising med grøn panade og cous cous salat
Flået ising med grøn panade og cous cous salat
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g (4 stk) skærisingfileter
1 æg til panering
250 g skærisingfileter (4 isingfileter)
smør til stegning
grøn panade:
2 dl rasp
100 g kruspersille (2 håndfulde)
citronskal (usprøjtet)
cous cous salat:
2.5 dl rå couscousgryn
1 agurk uden skræl og kerner
125 g Arla Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
50 g cashewnødder
1 bundt friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
1 mangofrugt
lime dressing:
1 friskpresset limesaft fra 1 lime
1 tsk honning
0.5 dl olivenolie
havsalt
sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Kom persille og rasp i en foodprocessor, til raspen er grøn,kom citronskal i.
2.
Skyl isingfileter og dup dem tørre.
3.
Vendes i æg og den grønne rasp.
4.
Kom smør og olie på panden og steg isingfileter ved medium varme i 5 min. på hver side til de har fået nok, kødet skal være hvidt.
5.
Vendes kun 1 gang på panden ellers falder fisken fra hinanden.
6.
Kog cous cous efter forskriften og lad den afkøle i et fad.
7.
Ryst ingredienser til limedressingen sammen.
8.
Vend de øvrige ingredienser i den afkølede cous cous og vend dressingen i.
9.
Smag til med ekstra olie, salt og peber.
Forret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13154 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
607 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
30.1 %
10.7 g
Kulhydrat:
35.2 %
12.6 g
Fedt:
34.7 %
5.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;