HjemOpskrifterFiskesalat med æg, asparges og rejer

Fiskesalat med æg, asparges og rejer

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • salt og sort peber
  • 150 g torsk
  • 125 g hvide asparges
  • 2 hårdkogte æg
  • 75 g mayonnaise
  • 75 g creme fraiche 18%
  • 1 dl frisk dild
  • 2 spsk purløg
  • 125 g rejer
  • 4 skiver hvede- eller rugbrød

Sådan gør du

  • 1.
    Krydr fisken med salt og peber og kom den i et ovnfast fad.

  • 2.
    Bag ved 175°C i 10-12 min.

  • 3.
    Lad fisken køle af.

  • 4.
    Skræl aspargesene og kog dem i 5 min. i letsaltet vand.

  • 5.
    Skær dem i skiver.

  • 6.
    Hak det ene æg og gem det andet til pynt.

  • 7.
    Rør en dressing af mayonnaise, creme fraiche, dild og purløg.

  • 8.
    Gem lidt af krydderurterne til pynt.

  • 9.
    Smag til med salt og peber.

  • 10.
    Kom fisk, asparges og æg i dressingen og vend rundt.

  • 11.
    Anret salaten på ristet brød og pynt med æg, rejer og lidt krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6523 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
715 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.6 g
Protein: 21.4 %9.0 g
Kulhydrat: 31.4 %13.2 g
Fedt: 47.2 %9.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;