Fiskesalat med æg, asparges og rejer

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Fiskesalat med æg, asparges og rejer
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g torsk eller lyssej filet uden skind

Salt og sort peber

125 g hvide asparges

2 hårdkogte æg

75 g mayonnaise

75 g creme fraiche 18%

1 dl plukket dild

2 spsk. klippet purløg

125 g rejer

4 skiver ristet hvede- eller rugbrød

Sådan gør du

Krydr fisken med salt og peber og kom den i et ovnfast fad. Bag ved 175°C i 10-12 min. Lad fisken køle af.

Skræl aspargesene og kog dem i 5 min. i letsaltet vand. Skær dem i skiver. Hak det ene æg og gem det andet til pynt.

Rør en dressing af mayonnaise, creme fraiche, dild og purløg. Gem lidt af krydderurterne til pynt. Smag til med salt og peber. Kom fisk, asparges og æg i dressingen og vend rundt. Anret salaten på ristet brød og pynt med æg, rejer og lidt krydderurter.

 

Energi pr. person: 1607KJ/384Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,1 g.
Kulhydrat: 11,1 g.
Fedt: 10,1 g.

 

Se trin-for-trin video: