Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Fiskegryde med tomat, torsk og bagt fennikel
Fiskegryde med tomat, torsk og bagt fennikel
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fennikel
2 spsk olivenolie
2 friske rosmarinkviste
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
1 zittauerløg
400 g gulerødder
1 rød peberfrugt eller gul peberfrugt
1 fed hvidløg
1 glas hvidvin
2 dåser flåede tomater
400 g torskefilet
Polenta
1 liter vand
1 tsk groft salt
2 spsk smør
4 dl majsmel
SÅDAN GØR DU
1.
Til polenta koges vandet op i en gryde. Tilsæt salt og hæld majsgryn i mens der røres, så der ikke kommer klumper.
2.
Lad polentaen koge i 15-20 minutter.
3.
Tilsæt til sidst smør og smag til med salt.
4.
Halver fenniklen og skær den i smalle både.
5.
Vend med 1 spsk olivenolie, halvdelen af rosmarinbladene og krydr med lidt salt og peber.
6.
Spred fenniklen ud i en bradepande og steg i ovnen i 20 minutter ved 200°C.
7.
Skær løg i strimler.
8.
Skræl gulerødderne og skær dem i grove skiver.
9.
Skær peberfrugt i strimler eller grove tern.
10.
Varm 1 spsk olie i en gryde og steg løg, gulerødder og peberfrugt i et par minutter.
11.
Tilsæt hvidløg i tynde skiver og steg i 1 minut.
12.
Kom vinen ved og tilsæt resten af rosmarinen, salt og peber.
13.
Kom flåede tomater i og lad det simre i 10 minutter. Smag til med salt og peber.
14.
Skær torsken i grove stykker og kom i gryden. Lad fisken simre med i 5 minutter.
15.
Server med bagt fennikel og polenta.
Fisk og skaldyr
Klima Kærlig opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8602 kj / 2056 kcal
Næringsindhold pr. 100g
248 kj / 59 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
21.8 %
3.2 g
Kulhydrat:
47.3 %
6.9 g
Fedt:
28.6 %
1.9 g
Alkohol:
2.3 %
0.2 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;