HjemOpskrifterFiskegratin med spinat og quinoa

Fiskegratin med spinat og quinoa

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g hel spinat
  • 100 g quinoa
  • 1 spsk olivenolie
  • 400 g rødspættefileter
  • 0.5 citron (usprøjtet)
  • 2 æg
  • salt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog quinoaen efter pakkens anvisning og sigt vandet fra.

  • 2.
    Skyl spinaten grundigt og dup den tør.

  • 3.
    Varm olien i en stor pande og sauter spinaten til den falder sammen.

  • 4.
    Smag til med salt.

  • 5.
    Krydr fisken med salt og peber og rul dem sammen.

  • 6.
    Placer fiskerullerne i et ovnfast fad og fordel spinaten i fadet sammen med quinoa.

  • 7.
    Drys revet citronskal over og giv lidt ekstra salt og peber.

  • 8.
    Pisk æggene sammen og hæld over.

  • 9.
    Bag retten ved 200 gr i 20 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3986 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
429 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 59.1 %14.9 g
Kulhydrat: 12.2 %3.1 g
Fedt: 28.7 %3.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;