Fiskefrikadeller med sej og røget hellefisk

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Fiskefrikadeller med sej og røget hellefisk
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g lyssej
150 g røget hellefisk
1 løg
75 g hvedemel
1 æg. 1 dl mælk
1 lille bundt dild
1 tsk revet citronskal
Salt og hvid peber
1 spsk smør og 2 spsk vindruekerneolie til stegning

Sådan gør du

Hak lyssej groft enten med en kniv eller i en foodprocessor. Skær hellefisk i små tern og vend i fisken sammen med groftrevet løg, mel, æg og mælk. Hak dilden groft og rør i farsen sammen med citronskal, salt og godt med friskkværnet hvid peber. Lad farsen trække i 15 min. Steg til frikadeller i en blanding af smør og olie, ca. 5 min. pr. side ved middel varme. Spises fx med rugbrød og remoulade.

Energi pr. person: 1286KJ/307Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,9 g.
Kulhydrat: 4,3 g.
Fedt: 3,5 g.