HjemOpskrifterFiskefrikadeller med sej og røget hellefisk

Fiskefrikadeller med sej og røget hellefisk

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g røgede hellefisk
  • 400 g lyssejfileter
  • 1 løg
  • 75 g hvedemel
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 1 bundt frisk dild
  • 1 tsk citronskal (usprøjtet)
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk smør
  • 3 spsk vindruekerneolie til stegning

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak lyssej groft enten med en kniv eller i en foodprocessor.

  • 2.
    Skær hellefisk i små tern og vend i fisken sammen med groftrevet løg, mel, æg og mælk.

  • 3.
    Hak dilden groft og rør i farsen sammen med citronskal, salt og godt med friskkværnet hvid peber.

  • 4.
    Lad farsen trække i 15 min.

  • 5.
    Steg til frikadeller i en blanding af smør og olie, ca. 5 min. pr. side ved middel varme.

  • 6.
    Spises fx med rugbrød og remoulade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6796 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
711 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 29.5 %12.3 g
Kulhydrat: 16.6 %7.0 g
Fedt: 53.9 %10.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;