4 personer
800 g fersk fiskefars
3 dl frisk koriander, grofthakket.
Skal af 2 lime
Grøn slaw:
1 squash i strimler
3 stænger bladselleri i strimler
¼ spidskål i strimler
2 pærer i tynde skiver
Jalapenos-dressing:
2 stk. syltet Jalapenos
1 dl frisk koriander
2 spsk. oliven olie
2 spsk. limesaft
2 dl creme fraiche 18 %
Bland koriander og limeskal i fiskefarsen. Form til små mini-
deller og steg i solsikkeolie til de er gyldne. Anret dem på små træspyd. Blend med stavblender alle ingredienser til Jalapenos-dressingen sammen. Anret på fladt fad alle de forskellige grøntsager i små grupper. Lige inden servering dryppes Jalapenos dressingen på. Servér med de lune fiskedeller på spyd.
Tip! Hvis der er fiskefrikadeller tilovers, kan de bruges til madpakken.