Fiskefrikadeller med asiatisk twist, grøn slaw og jalapenos-dressing

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


800 g fersk fiskefars

3 dl frisk koriander, groft­hakket.

Skal af 2 lime



Grøn slaw:

1 squash i strimler

3 stænger bladselleri i strimler

¼ spidskål i strimler

2 pærer i tynde skiver



Jalapenos-dressing:

2 stk. syltet Jalapenos

1 dl frisk koriander

2 spsk. oliven olie

2 spsk. limesaft

2 dl creme fraiche 18 %

Sådan gør du

Bland koriander og limeskal i fiskefarsen. Form til små mini-
deller og steg i solsikkeolie til de er gyldne. Anret dem på små træspyd. Blend med stavblender alle ingredienser til Jalapenos-dressingen sammen. Anret på fladt fad alle de forskellige grønt­sager i små grupper. Lige inden servering dryppes Jalapenos dressingen på. Servér med de lune fiskedeller på spyd.

Tip! Hvis der er fiske­frikadeller tilovers, kan de bruges til mad­pakken.