HjemOpskrifterFiskefrikadeller med asiatisk twist, grøn slaw og jalapenos-dressing

Fiskefrikadeller med asiatisk twist, grøn slaw og jalapenos-dressing

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Fiskefrikadeller
  • 4 1 dl frisk koriander
  • 800 g fersk fiskefars
  • skal af 2 limefrugter
Grøn slaw:
  • 1 grøn squash i strimler
  • 3 stilke bladselleri i strimler
  • ¼ spidskål i strimler
  • 2 pærer i tynde skiver
Jalapenos-dressing:
  • 2 syltede jalapenos
  • 4 1 dl frisk koriander
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 2 dl creme fraiche 18%

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland koriander og limeskal i fiskefarsen.

  • 2.
    Form til små mini-deller og steg i solsikkeolie til de er gyldne.

  • 3.
    Anret dem på små træspyd.

  • 4.
    Blend med stavblender alle ingredienser til Jalapenos-dressingen sammen.

  • 5.
    Anret på fladt fad alle de forskellige grønt­sager i små grupper.

  • 6.
    Lige inden servering dryppes Jalapenos dressingen på.

  • 7.
    Servér med de lune fiskedeller på spyd.

  • 8.
    Tip! Hvis der er fiske­frikadeller tilovers, kan de bruges til mad­pakken.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7158 kj / 1711 kcal
Næringsindhold pr. 100g
407 kj / 97 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 19.1 %4.6 g
Kulhydrat: 38.4 %9.2 g
Fedt: 42.5 %4.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;