HjemOpskrifterFiskefrikadeller med asiatisk twist, grøn slaw og jalapenos-dressing

Fiskefrikadeller med asiatisk twist, grøn slaw og jalapenos-dressing

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Fiskefrikadeller
  • 3 3 dl frisk koriander, grofthakket
  • 800 g fersk fiskefars
  • skal af 2 limefrugter
    Grøn slaw:
    • 1 grøn squash i strimler
    • 3 stilke bladselleri i strimler
    • 0.25 spidskål i strimler
    • 2 pærer i tynde skiver
      Jalapenos-dressing:
      • 2 syltede jalapenos
      • 1 1 dl frisk koriander
      • 2 spsk olivenolie
      • 2 spsk friskpresset limesaft
      • 2 dl creme fraiche 18%

      Sådan gør du

      • 1.
        Bland koriander og limeskal i fiskefarsen.

      • 2.
        Form til små mini-deller og steg i solsikkeolie til de er gyldne.

      • 3.
        Anret dem på små træspyd.

      • 4.
        Blend med stavblender alle ingredienser til Jalapenos-dressingen sammen.

      • 5.
        Anret på fladt fad alle de forskellige grønt­sager i små grupper.

      • 6.
        Lige inden servering dryppes Jalapenos dressingen på.

      • 7.
        Servér med de lune fiskedeller på spyd.

      • 8.
        Tip! Hvis der er fiske­frikadeller tilovers, kan de bruges til mad­pakken.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      7119 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      405 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 0.9 g
      Protein: 18.8 %4.5 g
      Kulhydrat: 40.1 %9.6 g
      Fedt: 41.1 %4.5 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;