Fiskefilet med avocadomayo, dild og rejer

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Fiskefilet med avocadomayo, dild og rejer
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 panerede fiskefileter

2 avocado

1 spsk. citronsaft

1 spsk. klippet purløg

1 håndfuld dild + ekstra til pynt

Salt og sort peber

2-3 spsk. vand

125 g rejer

4 skiver rugbrød

Smør

Ærteskud til pynt

Sådan gør du

Varm fiskefileterne i ovnen efter pakkens anvisning. Mos avocadoerne groft med en gaffel, og kom i en skål med citronsaft, purløg, dild og lidt salt og peber. Blend med en stavblender, og justér konsistensen med lidt vand. Dup rejerne tørre med et stykke køkkenrulle, og smør rugbrød med smør. Anret en fiskefilet på hver skive rugbrød, og pynt med avocadomayo, rejer, ærteskud og dild.

 

Energi pr. pers: 1585KJ/397Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g.
Kulhydrat: 18,5 g.
Fedt: 5,4 g.