HjemOpskrifterFiskefilet med avocadomayo, dild og rejer

Fiskefilet med avocadomayo, dild og rejer

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 avocadoer
  • 300 g panerede fiskefileter
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk klippet purløg
  • 1 bundt frisk dild + ekstra til pynt
  • salt & sort peber
  • 3 spsk vand
  • 125 g rejer
  • 4 skiver rugbrød
  • smør
  • ærteskud til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Varm fiskefileterne i ovnen efter pakkens anvisning.

  • 2.
    Mos avocadoerne groft med en gaffel, og kom i en skål med citronsaft, purløg, dild og lidt salt og peber.

  • 3.
    Blend med en stavblender, og justér konsistensen med lidt vand.

  • 4.
    Dup rejerne tørre med et stykke køkkenrulle, og smør rugbrød med smør.

  • 5.
    Anret en fiskefilet på hver skive rugbrød, og pynt med avocadomayo, rejer, ærteskud og dild.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5845 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
583 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.3 g
Protein: 27.8 %9.5 g
Kulhydrat: 34.1 %11.7 g
Fedt: 38.1 %6.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;