4 personer
4 panerede fiskefileter
2 avocado
1 spsk. citronsaft
1 spsk. klippet purløg
1 håndfuld dild + ekstra til pynt
Salt og sort peber
2-3 spsk. vand
125 g rejer
4 skiver rugbrød
Smør
Ærteskud til pynt
Varm fiskefileterne i ovnen efter pakkens anvisning. Mos avocadoerne groft med en gaffel, og kom i en skål med citronsaft, purløg, dild og lidt salt og peber. Blend med en stavblender, og justér konsistensen med lidt vand. Dup rejerne tørre med et stykke køkkenrulle, og smør rugbrød med smør. Anret en fiskefilet på hver skive rugbrød, og pynt med avocadomayo, rejer, ærteskud og dild.
Energi pr. pers: 1585KJ/397Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g.
Kulhydrat: 18,5 g.
Fedt: 5,4 g.