Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fiskechowder af rødspætte med røget hellefisk og kartofler
Fiskechowder af rødspætte med røget hellefisk og kartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 porrer
2 flåede rødspætter
1 løg
1.5 liter vand
1 tsk hvid peberkorn
150 g røgede hellefisk
200 g kartofler
1 spsk smør
2 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
1 spsk frisk timian
Sådan gør du
1.
Få fiskemanden til at filetere fiskene og få benene med.
2.
Rens porrerne og skær den mørkegrønne del i skiver.
3.
Gem den lyse del.
4.
Skær løget i både.
5.
Kom fiskebenene i en gryde sammen med de grønne porreskiver og løget.
6.
Hæld vand over og kom peberkorn i.
7.
Kog det op og skum fonden for urenheder.
8.
Lad fonden simre i 20 min. og sigt så fiskeben og grøntsager fra, så du har en klar fond.
9.
Skær hellefisk i tern og del rødspættefileterne i mindre stykker.
10.
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.
11.
Skær den hvide del af porrerne i skiver.
12.
Smelt smørret i en gryde og kom porrer og kartoffeltern i.
13.
Hæld fiskefonden ved og lad det simre under låg i 20 min. til kartoflerne er møre.
14.
Tilsæt hellefisk, fløde, rødspætte og timian og lad suppen simre i 6-7 min mere.
15.
Smag til med salt.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7689 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
256 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
28.3 %
4.3 g
Kulhydrat:
13.5 %
2.0 g
Fedt:
58.2 %
4.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;