HjemOpskrifterFishfingers med avocadodip

Fishfingers med avocadodip

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 æg
  • 500 g torskefileter
  • salt og friskkværnet hvid peber
  • 150 g hvedemel
  • 100 g rasp
  • 25 g smør
  • 2 spsk solsikkeolie
    avocadodip:
    • 2 avocadoer
    • 75 g græsk yoghurt
    • 1 spsk friskpresset citronsaft
    • salt og sort peber
    • 1 dl frisk basilikum
      tilbehør:
      • citron (usprøjtet) skåret i både og f.eks. pomfritter eller brød

      SÅDAN GØR DU

      • 1.
        Skær fisken i aflange stykker.

      • 2.
        Pisk æggene sammen, og krydr med salt og peber.

      • 3.
        Kom mel og rasp i hver sin dybe tallerken.

      • 4.
        Dyp hvert stykke fisk i mel, og ryst overskydende mel af.

      • 5.
        Dyp så i æg, og vend til sidst i rasp.

      • 6.
        Læg alle fiskestykkerne til side på et skærebræt, til de er klar.

      • 7.
        Steg dem i en pande med smør og olie, ca. 2-3 min. pr. side.

      • 8.
        Blend avocado sammen med græsk yoghurt, citronsaft, salt og peber og basilikum, og server som dip til.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      11523 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      917 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 2.3 g
      Protein: 19.5 %10.5 g
      Kulhydrat: 30.3 %16.3 g
      Fedt: 50.2 %12.5 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;