Fishfingers med avocadodip

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Fishfingers med avocadodip
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g torskefilet

2 æg

salt og hvid peber

150 g hvedemel

100 g rasp

25 g smør

2 spsk. solsikkeolie

Avocadodip

2 avocado

75 g græsk yoghurt 10 %

1 spsk. citronsaft

salt og sort peber

1 håndfuld basilikum

Tilbehør: citronbåde og f.eks. pomfritter eller brød

Sådan gør du

Skær fisken i aflange stykker. Pisk æggene sammen, og krydr med salt og peber. Kom mel og rasp i hver sin dybe tallerken. Dyp hvert stykke fisk i mel, og ryst overskydende mel af. Dyp så i æg, og vend til sidst i rasp. Læg alle fiskestykkerne til side på et skærebræt, til de er klar. Steg dem i en pande med smør og olie, ca. 2-3 min. pr. side. Blend avocado sammen med græsk yoghurt, citronsaft, salt og peber og basilikum, og server som dip til.

 

Energi pr. person: 2280KJ/545Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 10,5 g. 
Kulhydrat: 12,7 g. 
Fedt: 8,9 g