HjemOpskrifterFishburger med avocadosalat

Fishburger med avocadosalat

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 panerede fiskefileter
  • 2 avocadoer
  • 4 burgerboller
  • 0.5 rødløg
  • 1 limefrugt
  • 2 tsk friske korianderblade
  • fint salt
  • 300 g majs fra dåse

Sådan gør du

  • 1.
    Lun fiskefileterne i ovnen ved 200° C i 10 min.

  • 2.
    Lun også flækkede burgerboller med de sidste 5 min.

  • 3.
    Mos avocado og bland med finthakket rødløg og saften fra en lime samt grofthakket koriander.

  • 4.
    Smag til med salt.

  • 5.
    Læg burgerbollerne sammen med fiskefilet, avocadomos og majs.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7363 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
714 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 10.5 %4.4 g
Kulhydrat: 45.3 %19.0 g
Fedt: 44.2 %8.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;