Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fish n chips med øldej
Fish n chips med øldej
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 liter fritureolie
1.5 kg bagekartofler
Tartardip
2 dl Arla Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
2 spsk kapers
1 syltet drueagurk
2 spsk hakket frisk dild
groft salt
friskkværnet peber
0.5 tsk citronskal (usprøjtet)
Fisk
275 g hvedemel
33 cl øl
0.25 tsk cayennepeber
0.5 tsk fint salt
400 g torsk eller anden hvid fisk
Sådan gør du
1.
Skrub kartoflerne og skær dem i smalle stænger.
2.
Lad kartoflerne trække i koldt vand i ½ time.
3.
Hæld vandet fra og forkog kartoflerne i frisk vand i 15 min.
4.
Sigt vandet fra og bred kartoflerne ud på et rent viskestykke. Lad dem tørre i 1 time.
5.
Varm olien op til 200°C i en gryde og friter kartoflerne i 5 min. Gør det ad flere omgange, så der ikke er for mange kartofler i gryden ad gangen.
6.
Lige inden servering friteres kartoflerne sidste gang ved 200°C.
7.
Vend fritterne med salt og hold dem varme i ovnen.
8.
Til tartardip blandes creme fraiche med grofthakkede kapers og drueagurk, dild samt lidt salt, peber og citronskal.
9.
Rør 200 g mel sammen med øl, cayennepeber og salt.
10.
Kom resten af melet i en skål.
11.
Skær fisken i aflange, tykke stykker og vend dem først i mel, derefter i dejen.
12.
Kom fisken direkte i frituren og fritér i 4-5 min til dejen er gylden og sprød.
13.
Spis med det samme sammen med fritter og tartardip.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
77572 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1836 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
2.9 %
3.1 g
Kulhydrat:
10 %
10.8 g
Fedt:
87.1 %
43.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;