HjemOpskrifterFetacreme med melon og rosmarincrouton

Fetacreme med melon og rosmarincrouton

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g Puck® salatost i blok
  • 100 g græsk yoghurt
  • salt og sort peber
  • 100 g hvedebrød eller ciabatta
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk hakket frisk rosmarin
  • 150 g cantaloupe meloner
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 dl mynteblade til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smuldr fetaen ud i yoghurt og pisk det sammen, så det bliver luftigt og cremet.

  • 2.
    Smag til med lidt salt og peber.

  • 3.
    Skær brødet i tynde skiver og vend det med 1 spsk. olivenolie og hakket rosmarin.

  • 4.
    Krydr med salt og peber og bag croutonerne sprøde i ovnen ved 180°C i 5-10 min.

  • 5.
    Skær melon i meget små tern og bland med citronsaft og resten af olien.

  • 6.
    Krydr med lidt salt og peber.

  • 7.
    Anret melonsalat på skeer og top med lidt fetacreme og croutoner.

  • 8.
    Pynt med mynte.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3811 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
752 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 12.3 %5.4 g
Kulhydrat: 28.9 %12.8 g
Fedt: 58.8 %12.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;