Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Fetacreme med melon og rosmarincrouton

Bedømmelse (1)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

100 g feta

100 g græsk yoghurt 10% 

Salt og sort peber 

100 g rustikt hvedebrød eller ciabatta

2 spsk. olivenolie 

1 spsk. hakket rosmarin 

150 g cantaloupemelon 

2 tsk. citronsaft 

1 håndfuld mynteblade til pynt

Om råvarerne

Smuldr fetaen ud i yoghurt og pisk det sammen, så det bliver luftigt og cremet. Smag til med lidt salt og peber. Skær brødet i tynde skiver og vend det med 1 spsk. olivenolie og hakket rosmarin. Krydr med salt og peber og bag croutonerne sprøde i ovnen ved 180°C i 5-10 min. Skær melon i meget små tern og bland med citronsaft og resten af olien. Krydr med lidt salt og peber. Anret melonsalat på skeer og top med lidt fetacreme og croutoner. Pynt med mynte.

 

Energi pr. person: 916KJ/219Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 13,6 g.
Fedt: 11,4 g.

Fetacreme med melon og rosmarincrouton

Smuldr fetaen ud i yoghurt og pisk det sammen, så det bliver luftigt og cremet. Smag til med lidt salt og peber. Skær brødet i tynde skiver og vend det med 1 spsk. olivenolie og hakket rosmarin. Krydr med salt og peber og bag croutonerne sprøde i ovnen ved 180°C i 5-10 min. Skær melon i meget små tern og bland med citronsaft og resten af olien. Krydr med lidt salt og peber. Anret melonsalat på skeer og top med lidt fetacreme og croutoner. Pynt med mynte.

 

Energi pr. person: 916KJ/219Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 13,6 g.
Fedt: 11,4 g.

Show on App only: