Fetacreme med melon og rosmarincrouton

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Fetacreme med melon og rosmarincrouton
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

100 g feta

100 g græsk yoghurt 10% 

Salt og sort peber 

100 g rustikt hvedebrød eller ciabatta

2 spsk. olivenolie 

1 spsk. hakket rosmarin 

150 g cantaloupemelon 

2 tsk. citronsaft 

1 håndfuld mynteblade til pynt

Sådan gør du

Smuldr fetaen ud i yoghurt og pisk det sammen, så det bliver luftigt og cremet. Smag til med lidt salt og peber. Skær brødet i tynde skiver og vend det med 1 spsk. olivenolie og hakket rosmarin. Krydr med salt og peber og bag croutonerne sprøde i ovnen ved 180°C i 5-10 min. Skær melon i meget små tern og bland med citronsaft og resten af olien. Krydr med lidt salt og peber. Anret melonsalat på skeer og top med lidt fetacreme og croutoner. Pynt med mynte.

 

Energi pr. person: 916KJ/219Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 13,6 g.
Fedt: 11,4 g.