4 personer
190 g hvedemel
75 g koldt smør
2 spsk. Perfect Multisød
1 knsp. salt
20 g gær
0,75 dl letmælk
Fyld:
½ brev Easis kagecreme
1½ dl skummetmælk eller vand
8 dessertskeer EASIS sveskemos
50 g EASIS mørk chokolade
Smuldr smørret ud i melet og rør Perfect Multisød og salt i. Lun mælken og opløs gæren deri. Rør mælken i melblandingen og ælt den hurtigt sammen. Stil dejen til hævning i 1½ time. Rul den ud til et rektangel på ca. ½ cm tykkelse og del i 8 firkanter. Lav kagecremen med skummetmælk eller vand efter pakkens anvisning. Læg en dessertske sveskemos på midten af hver firkant og derefter 1 spsk. creme. Saml forsigtigt dejen om bollerne og sæt dem på en bageplade med bagepapir med samlingen ned ad. Lad dem efterhæve i 30 min. og bag så i 15 min. ved 190°C.
Mens bollerne er varme, rives mørk chokolade over dem. Lad bollerne køle af, før de spises.
Energi pr. person: 915KJ/219Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4 g.
Kulhydrat: 29,1 g.
Fedt: 10,3 g.