Fastelavnsboller - søde overraskelser

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

250 g AMO hvedemel
Ca. 1 dl. mælk
25 g gær
1 æg
25 g sukker
75 g blødt smør
Fyld:
100 g mørk chokolade
4-6 knuste tyrkisk peber/junglestykker
100 g marcipan

Sådan gør du

Oplæs gæren i lunkent mælk og tilsæt æg, sukker, hvedemel og det bløde smør. Ælt det sammen til en glat og smidig dej. Form den til en kugle og lad den hvile tildækket i 30 min.
Rul dejen ud 30 x 40 cm og skær den i 12 lige store kvadrater på ca. 10 x 10 cm.
Rør smeltet chokolade, knuste bolsjer og marcipan sammen til fyldet.
Fordel fyldet midt på kvadraterne. Pak dejen godt sammen over fyldet, læg bollerne med sammenføjningen opad på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve i 30-45 min.

Pensling:
Sammenpisket æg

Bagetid:
Ca. 10-15 min. midt i en 200 grader varm ovn (varmluft 180 grader)

Pynt:
Smeltet chokolade og krymmel

Opskriften er udarbejdet af AMO