Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Fastelavnsboller med mascarponecreme og solbær
Fastelavnsboller med mascarponecreme og solbær
Måltidstype:
Brød og kager
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
Dej
3 æg
0.5 dl vand
25 g gær
0.5 tsk groft salt
25 g sukker
0.5 tsk stødt kardemomme
400 g hvedemel
125 g blødt smør
Remonce
75 g bagemarcipan
75 g blødt smør
75 g sukker
1 til pensling æg
Fyld
1.5 dl piskefløde
250 g mascarpone
150 g solbærsyltetøj
1 tsk vaniljesukker
2 spsk flormelis
Ekstra flormelis til drys
Sådan gør du
1.
Rør æg let sammen.
2.
Rør vand og gær sammen, og hæld det i æggene sammen med salt, sukker og kardemomme.
3.
Ælt melet i, og ælt dejen godt sammen, til den er smidig og slipper skålens kanter.
4.
Tilsæt så smør lidt ad gangen, mens det æltes sammen, så smørret bliver inkorporeret i dejen.
5.
Lad dejen hæve et lunt sted i 1 ½ time.
6.
Til remonce rives marcipanen og røres sammen med smør og sukker.
7.
Rul dejen ud i knap 1 cm tykkelse, og skær den i 12 kvadrater.
8.
Kom en skefuld remonce i midten af hvert stykke, og fold dejen sammen som en kuvert.
9.
Knib dejkanterne sammen, og form lidt, så de ikke har skarpe kanter.
10.
Læg bollerne med lukningen nedad på bageplader med bagepapir, og lad dem efterhæve i 45 min.
11.
Pensl med sammenpisket æg, og bag bollerne i 12-15 min. ved 225°C.
12.
Lad bollerne køle af på en rist.
13.
Pisk fløden til skum og rør mascarpone sammen med solbærsyltetøj, vaniljesukker og flormelis.
14.
Vend flødeskummet sammen med mascarponecremen, og kom den i en sprøjtepose med stjernetylle.
15.
Flæk bollerne, og fyld dem med creme.
16.
Drys toppen af fastelavnsbollerne med flormelis.
Kager
SPISETID opskrift
Brød og boller
Brød og kager
Fastelavn
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
24030 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1471 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
7.1 %
6.1 g
Kulhydrat:
39.9 %
34.5 g
Fedt:
53 %
21.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;