Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Familiens lasagne
Familiens lasagne
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
400 g hakket oksekød
1 spsk olivenolie
100 g champignoner
2 g zittauerløg
3 gulerødder
2 fed hvidløg
50 g bacontern
2 dl grøntsagsbouillon
1 dåse hakkede tomater
2 spsk koncentreret tomatpuré
salt og sort peber
2 tsk tørret oregano
1 tsk tørret timian
12 lasagneplader
150 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30%
bechamelsauce:
25 g smør
2½ spsk hvedemel
½ liter Arla® ØKO letmælk
salt og sort peber
evt. lidt revet muskatnød
tilbehør:
italiensk brød
salat
SÅDAN GØR DU
1.
Rens champignon og hak dem.
2.
Hak løg, gulerod og hvidløg fint.
3.
Svits grøntsagerne og hvidløg i olien i en gryde.
4.
Tilsæt bacon og kød og svits det med til det har skiftet farve.
5.
Tilsæt bouillon, flåede tomater, tomatkoncentrat og krydderier.
6.
Lad saucen snurre ca. 20 minutter.
7.
Smag til med salt og peber.
8.
Smelt smørret i en gryde og rør melet i.
9.
Rør lidt mælk i ad gangen.
10.
Kog saucen igennem under omrøring ca. 5 minutter.
11.
Smag til med salt, peber og muskatnød.
12.
Læg et lag lasagneplader i bunden af et smurt lasagnefad.
13.
Læg et lag kødsauce over og fordel lidt bechamelsauce over.
14.
Drys med lidt ost.
15.
Gentag 2 gange mere.
16.
Stil lasagnen i ovnen ved 200 gr. i 30-35 minutter på midterste ovnribbe.
17.
Tip Champignon kan erstattes af 100 g reven knoldselleri, persillerod eller 2 stilke bladselleri i små tern.
Italiensk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12627 kj / 3018 kcal
Næringsindhold pr. 100g
538 kj / 129 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
24.6 %
7.8 g
Kulhydrat:
32.3 %
10.2 g
Fedt:
43.1 %
6.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;