Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Familiens lasagne
Familiens lasagne
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
400 g hakket oksekød
1 spsk olivenolie
100 g champignoner
2 g løg
3 gulerødder
2 fed hvidløg
50 g bacontern
2 dl grøntsagsbouillon
1 dåse hakket tomat
2 spsk koncentreret tomatpuré
salt og sort peber
2 tsk tørret oregano
1 tsk tørret timian
12 lasagneplader
150 g Arla Karolines Køkken® Cheddar og Maasdammer
bechamelsauce:
25 g smør
2.5 spsk hvedemel
0.5 liter Arla® ØKO letmælk
salt og sort peber
evt. lidt revet muskatnød
tilbehør:
italiensk brød
salat
Sådan gør du
1.
Rens champignon og hak dem.
2.
Hak løg, gulerod og hvidløg fint.
3.
Svits grøntsagerne og hvidløg i olien i en gryde.
4.
Tilsæt bacon og kød og svits det med til det har skiftet farve.
5.
Tilsæt bouillon, flåede tomater, tomatkoncentrat og krydderier.
6.
Lad saucen snurre ca. 20 minutter.
7.
Smag til med salt og peber.
8.
Smelt smørret i en gryde og rør melet i.
9.
Rør lidt mælk i ad gangen.
10.
Kog saucen igennem under omrøring ca. 5 minutter.
11.
Smag til med salt, peber og muskatnød.
12.
Læg et lag lasagneplader i bunden af et smurt lasagnefad.
13.
Læg et lag kødsauce over og fordel lidt bechamelsauce over.
14.
Drys med lidt ost.
15.
Gentag 2 gange mere.
16.
Stil lasagnen i ovnen ved 200 gr. i 30-35 minutter på midterste ovnribbe.
17.
Tip Champignon kan erstattes af 100 g reven knoldselleri, persillerod eller 2 stilke bladselleri i små tern.
Italiensk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12951 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
552 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
24 %
7.8 g
Kulhydrat:
31.2 %
10.1 g
Fedt:
44.8 %
6.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;