Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Falafelvaffel
Falafelvaffel
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
vafler:
2 dåser kikærter
1 knust fed hvidløg
0.5 revet rødløg
1 lille håndfuld bredbladet persille
1 1 lille håndfuld frisk koriander
2 spsk friskpresset citronsaft
1 tsk groft salt
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
0.5 tsk paprika
1 tsk bagepulver
1 æg
2 spsk Maizena majsstivelse
olivenolie til stegning
topping:
150 g grønkål
2 gulerødder
2 persillerødder
100 g Cheasy® Salatost i tern 3%
0.5 rødløg
2 spsk friskpresset citronsaft
1 1 dl neutral yoghurt
kruspersille og koriander til dry
Sådan gør du
1.
Sigt væden fra kikærterne, og kom dem i en foodprocessor sammen med alle øvrige ingredienser til vafler, undtagen olie.
2.
Blend det sammen til en cremet, men stadig lidt klumpet masse.
3.
Varm et vaffeljern op, og pensl med lidt olivenolie.
4.
Steg dejen til otte små vafler, og hold dem lune i ovnen.
5.
Til topping hakkes grønkål i små stykker.
6.
Brug en kartoffelskræller til at høvle gulerødder og persillerødder i tynde strimler.
7.
Vend grøntsagerne sammen med smuldret feta, rødløg i tynde skiver og citronsaft.
8.
Top vaflerne med grøntsager, lidt yoghurt og et drys persille og koriander.
SPISETID opskrift
Vegetar
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4228 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
330 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.7 g
Protein:
28.4 %
5.5 g
Kulhydrat:
51.5 %
10.0 g
Fedt:
20.1 %
1.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;