Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Fajitas med kål, svinekød og jalapeno-mayo

0-30 min
4 personer

Ingredienser

200 g kåll, f.eks. savoykål
Spidskål eller hvidkål
1 broccoli
2 æbler
2 spsk. olivenolie
400 g svinekød i strimler
1 pose Santa Maria
Fajitas Spice Mix
Salt og peber
1 dl yoghurt naturel
2 spsk. mayonnaise
Santa Maria Green Jalapeño
4 stk. Santa Maria Fuldkornseller
Om råvarerne
Snit kålen fint. Del broccoli i små buketter.
Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i tynde skiver. Varm olien på en pande.
Steg kødet med Fajitas Spice Mix et par minutter
på hver side. Tilsæt kål, broccoli og æbler og steg til kål og kød er mørt. Krydr med salt og peber.
Rør yoghurt med mayonnaise og hakket jalapeño efter smag. Lun tortillaerne og servér med kål
og svinekød. Top med jalapeño-mayo.
 
Gengivet med tilladelse fra santa Maria.
Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Snit kålen fint. Del broccoli i små buketter.
Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i tynde skiver. Varm olien på en pande.
Steg kødet med Fajitas Spice Mix et par minutter
på hver side. Tilsæt kål, broccoli og æbler og steg til kål og kød er mørt. Krydr med salt og peber.
Rør yoghurt med mayonnaise og hakket jalapeño efter smag. Lun tortillaerne og servér med kål
og svinekød. Top med jalapeño-mayo.
 
Gengivet med tilladelse fra santa Maria.