Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Fajitas med kål, grisekød og jalapeno-mayo

Bedømmelse (1)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

200 g kål (f.eks. savoykål, spidskål eller hvidkål)

1 broccoli

2 æbler

2 spsk. olivenolie

400 g skinkekød i strimler

1 pose Santa Maria Fajitas Spice Mix

Salt og peber

1 dl yoghurt naturel

2 spsk. mayonnaise

Santa Maria Green Jalapeño 4 stk.

Santa Maria Fuldkornseller

Om råvarerne
Snit kålen fint. Del broccoli i små buketter. Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i tynde skiver.
 
Varm olien på en pande. Steg kødet med Fajitas Spice Mix et par minutter på hver side. Tilsæt kål, broccoli og æbler og steg til kål og kød er mørt. Krydr med salt og peber.
 
Rør yoghurt med mayonnaise og hakket jalapeño efter smag. Lun tortillaerne og servér med kål og kød. Top med jalapeño-mayo.
 
Gengivet med tilladelse fra Santa Maria.
Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Snit kålen fint. Del broccoli i små buketter. Skær æblerne i kvarte. Fjern kernehus og skær æblerne i tynde skiver.
 
Varm olien på en pande. Steg kødet med Fajitas Spice Mix et par minutter på hver side. Tilsæt kål, broccoli og æbler og steg til kål og kød er mørt. Krydr med salt og peber.
 
Rør yoghurt med mayonnaise og hakket jalapeño efter smag. Lun tortillaerne og servér med kål og kød. Top med jalapeño-mayo.
 
Gengivet med tilladelse fra Santa Maria.
Show on App only: