HjemOpskrifterFajitas med kål, grisekød og jalapeno-mayo

Fajitas med kål, grisekød og jalapeno-mayo

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g savojkål eller spidskål
  • 1 broccoli
  • 2 æbler
  • 2 spsk olivenolie
  • 400 g skinkekød i tern
  • salt & sort peber
  • 1 dl Kløver® sødmælksyoghurt naturel
  • 2 spsk mayonnaise
  • 4 Santa Maria Green Jalapeño
  • stor fuldkornstortilla

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Snit kålen fint.

  • 2.
    Del broccoli i små buketter.

  • 3.
    Skær æblerne i kvarte.

  • 4.
    Fjern kernehus og skær æblerne i tynde skiver.

  • 5.
    Varm olien på en pande.

  • 6.
    Steg kødet med Fajitas Spice Mix et par minutter på hver side.

  • 7.
    Tilsæt kål, broccoli og æbler og steg til kål og kød er mørt.

  • 8.
    Krydr med salt og peber.

  • 9.
    Rør yoghurt med mayonnaise og hakket jalapeño efter smag.

  • 10.
    Lun tortillaerne og servér med kål og kød.

  • 11.
    Top med jalapeño-mayo. Gengivet med tilladelse fra Santa Maria.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5033 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
394 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 34.2 %7.9 g
Kulhydrat: 15.2 %3.5 g
Fedt: 50.6 %5.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;