4 personer
750 g gulerødder
2 spsk. olivenolie
1 tsk. røget paprika
Salt og sort peber
350 g cherrytomater
1 fed hvidløg
60 g chorizo i skiver
4 stk. entrecote
1 kvist rosmarin
Skræl gulerødderne og flæk dem. Vend dem med 1 spsk. olivenolie, røget paprika, salt og peber. Kom dem i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 30 min. ved 200°C. Halvér tomaterne, og hak hvidløget fint. Skær chorizoskiverne i halve. Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i 1 spsk. olie i en varm pande i 2 min. pr. side. Tag dem op og lad dem hvile, mens tomater, hvidløg, chorizo og rosmarin kommes i samme pande. Steg det i 5-8 min, til tomaterne begynder at kollapse. Smag til med lidt salt og peber, og servér sammen med gulerødder og entrecote i skiver.
Energi pr. person: 2088KJ/499Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,9 g.
Kulhydrat: 2,9 g.
Fedt: 5,2 g.