Entrecote med gulerødder, chorizo og tomat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Entrecote med gulerødder, chorizo og tomat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

750 g gulerødder

2 spsk. olivenolie

1 tsk. røget paprika

Salt og sort peber

350 g cherrytomater

1 fed hvidløg

60 g chorizo i skiver

4 stk. entrecote

1 kvist rosmarin

Sådan gør du

Skræl gulerødderne og flæk dem. Vend dem med 1 spsk. olivenolie, røget paprika, salt og peber. Kom dem i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 30 min. ved 200°C. Halvér tomaterne, og hak hvidløget fint. Skær chorizoskiverne i halve. Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i 1 spsk. olie i en varm pande i 2 min. pr. side. Tag dem op og lad dem hvile, mens tomater, hvidløg, chorizo og rosmarin kommes i samme pande. Steg det i 5-8 min, til tomaterne begynder at kollapse. Smag til med lidt salt og peber, og servér sammen med gulerødder og entrecote i skiver.

 

Energi pr. person: 2088KJ/499Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,9 g.
Kulhydrat: 2,9 g.
Fedt: 5,2 g.