HjemOpskrifterEntrecote med gulerødder, chorizo og tomat

Entrecote med gulerødder, chorizo og tomat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 750 g gulerødder
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk røget paprika
  • salt & sort peber
  • 350 g cherrytomater
  • 1 fed hvidløg
  • 60 g chorizopølser i skiver
  • 4 entrecote
  • 1 rosmarinkvist

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl gulerødderne og flæk dem.

  • 2.
    Vend dem med 1 spsk. olivenolie, røget paprika, salt og peber.

  • 3.
    Kom dem i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 30 min. ved 200°C.

  • 4.
    Halvér tomaterne, og hak hvidløget fint.

  • 5.
    Skær chorizoskiverne i halve.

  • 6.
    Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i 1 spsk. olie i en varm pande i 2 min. pr. side.

  • 7.
    Tag dem op og lad dem hvile, mens tomater, hvidløg, chorizo og rosmarin kommes i samme pande.

  • 8.
    Steg det i 5-8 min, til tomaterne begynder at kollapse.

  • 9.
    Smag til med lidt salt og peber, og servér sammen med gulerødder og entrecote i skiver.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3190 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
258 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 14 %2.1 g
Kulhydrat: 33.4 %5.1 g
Fedt: 52.6 %3.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;