Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Enebær-rosmarinrøget torsk med peberrods-æbledressing
Enebær-rosmarinrøget torsk med peberrods-æbledressing
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
600 g torskefileter
2 spsk rørsukker
1.5 spsk fint salt
trækul
2 rosmarinkviste
1 spsk enebær
2 dl creme fraiche 18%
salt og sort peber
2 æbler
3 spsk fintrevet peberrod
2 spsk friskpresset citronsaft
1 dl frisk kørvel
Sådan gør du
1.
Del fisken i 4 portionsstykker.
2.
Drys på alle sider med rørsukker og salt og lad det trække et par timer eller natten over.
3.
Skyl herefter blandingen af og dup fisken tør.
4.
Kom fisken i en foliebakke.
5.
Tænd grillen op med kul i den ene side (du skal bruge en kuglegrill eller anden grill med låg).
6.
Bland røgeflisen med rosmarinnåle og knuste enebær.
7.
Når kullene er varme, sættes foliebakken med fisk på risten i den side, hvor der ikke er kul.
8.
Hæld røgeflisen over kullene og luk låget på grillen.
9.
Lad fisken ryge i 10-15 min. til den akkurat er gennemtilberedt.
10.
Rør creme fraiche sammen med lidt salt og peber.
11.
Skær æblerne i bittesmå tern og bland dem med peberrod, citronsaft og grofthakket kørvel.
12.
Tag halvdelen fra til servering og vend resten i dressingen.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6011 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
510 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
32.5 %
9.7 g
Kulhydrat:
25.8 %
7.7 g
Fedt:
41.7 %
5.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;