Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Dampet laks med gulerodspuré, estragon og quinoasalat
Dampet laks med gulerodspuré, estragon og quinoasalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 laksefileter ca. 500 g.
salt og friskkværnet peber
gulerodspuré:
600 g skrællet gulerødder skåret i mindre stykker
2 fed hvidløg
1 spsk olie
30 g estragonblade
quinoasalat:
100 g ukogt quinoa
100 g skyllet grønkål, hakket i mindre stykker
100 g granatæblekerner
25 g ristede solsikkekerner
20 g god hvid balsamicoeddike
salt og sort peber
Sådan gør du
1.
Varm olien i en stor gryde.
2.
Tilsæt gulerod, hvidløg og steg i ca. 2 minutter.
3.
Hæld vand på, så det akkurat dækker, og kog dem møre.
4.
Hæld vandet fra gulerødderne og lad dem dampe af.
5.
Blend de kogte gulerødder i en foodprocessor og smag til – hold det lunt.
6.
Kog quinoa efter anvisning på pakken og afkøl.
7.
Bland alle ingredienserne til salaten sammen og smag til med salt, peber og balsamico.
8.
Fordel laks på bagepapir i en bradepande, dæk med folie og damp i ca. 12 minutter ved 225°.
9.
Lige inden servering vendes gulerodspuréen med frisk estragon.
10.
Tip: gulerødder kan evt. Udskiftes med hokkaidogræskar.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7255 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
485 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.6 g
Protein:
28.2 %
8.1 g
Kulhydrat:
18.8 %
5.4 g
Fedt:
53 %
6.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;