Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Cuvettesteg med kantareller
Cuvettesteg med kantareller
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
groft salt
1 oksecuvette
sort peber
4 rødløg
50 g smør
1 spsk sennepsfrø
1 spsk flydende honning
1 dl æblecider
2 dl Arla Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
800 g små kartofler
frisk timian
SÅDAN GØR DU
1.
Rids fedtkanten hvis det ikke er gjort, gnid cuvetten ind i salt og peber og provencekrydderi.
2.
Læg stegen i et ovnfast fad og brun den i ovnen ved 250° C i ca. 5 min.
3.
Skru ned for varmen til 150° C og fortsæt stegningen ca. 25 min.
4.
Brug stegetermometer og tag stegen ud ved ca. 58° C.
5.
Kernetemeraturen stiger imens stegen hviler.
6.
Skær rødløgene ud i ringe, steg dem let i smør.
7.
Tilsæt sennepsfrø, honning og æblecider.
8.
Lad det koge ind og smag til med salt og peber.
9.
Rens kantarellerne og steg dem i ca. 5 min i smør.
10.
Tilsæt fløden og lad det koge lidt ind, smag til med salt og peber.
11.
Server cuvetten skåret i tynde skiver, anrettet på midten af tallerkenen med kantareller rundt om drysset med frisk timian.
12.
Server rødløgkompot og kartofler til.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17605 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
640 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
26.2 %
9.9 g
Kulhydrat:
20.1 %
7.6 g
Fedt:
53.6 %
9.3 g
Alkohol:
0.1 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;