Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Hjem
Opskrifter
Cuvettesteg med kantareller
Cuvettesteg med kantareller
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
groft salt
1 oksecuvette
sort peber
4 rødløg
50 g smør
1 spsk sennepsfrø
1 spsk flydende honning
1 dl æblecider
2 dl Arla Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
800 g små kartofler
frisk timian
Sådan gør du
1.
Rids fedtkanten hvis det ikke er gjort, gnid cuvetten ind i salt og peber og provencekrydderi.
2.
Læg stegen i et ovnfast fad og brun den i ovnen ved 250° C i ca. 5 min.
3.
Skru ned for varmen til 150° C og fortsæt stegningen ca. 25 min.
4.
Brug stegetermometer og tag stegen ud ved ca. 58° C.
5.
Kernetemeraturen stiger imens stegen hviler.
6.
Skær rødløgene ud i ringe, steg dem let i smør.
7.
Tilsæt sennepsfrø, honning og æblecider.
8.
Lad det koge ind og smag til med salt og peber.
9.
Rens kantarellerne og steg dem i ca. 5 min i smør.
10.
Tilsæt fløden og lad det koge lidt ind, smag til med salt og peber.
11.
Server cuvetten skåret i tynde skiver, anrettet på midten af tallerkenen med kantareller rundt om drysset med frisk timian.
12.
Server rødløgkompot og kartofler til.
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17605 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
640 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
26.2 %
9.9 g
Kulhydrat:
20.1 %
7.6 g
Fedt:
53.6 %
9.3 g
Alkohol:
0.1 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;