4 personer
1 oksecuvette ca. 1000 g
Salt og peber
1 spsk. tørret provencekrydderi
4 rødløg
50 g smør
1 tsk. sennepsfrø
1 spsk. flydende honning
1 dl æblecider
500 g Cuvettesteg med kantareller
2 dl madlavningsfløde
800 g små kartofler
Frisk timian
Rids fedtkanten hvis det ikke er gjort, gnid cuvetten ind i salt og peber og provencekrydderi. Læg stegen i et ovnfast fad og brun den i ovnen ved 250° C i ca. 5 min. Skru ned for varmen til 150° C og fortsæt stegningen ca. 25 min. Brug stegetermometer og tag stegen ud ved ca. 58° C.
Kernetemeraturen stiger imens stegen hviler.
Skær rødløgene ud i ringe, steg dem let i smør. Tilsæt sennepsfrø, honning og æblecider.
Lad det koge ind og smag til med salt og peber. Rens kantarellerne og steg dem i ca. 5 min i smør.
Tilsæt fløden og lad det koge lidt ind, smag til med salt og peber.
Server cuvetten skåret i tynde skiver, anrettet på midten af tallerkenen med kantareller rundt om drysset med frisk timian. Server rødløgkompot og kartofler til.