Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Cupcakes med citron og flødeost-frosting
Cupcakes med citron og flødeost-frosting
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
170 g blødt smør
170 g sukker
1 tsk vaniljepasta
revet skal af 0.5 citron (usprøjtet)
3 æg
170 g hvedemel
1.5 tsk bagepulver
75 g marmelade
flødeost-frosting
230 g Dr. Oetker buttercream base
150 g flødeost naturel
100 g blødt smør
100 g hindbærmarmelade (eller en anden marmelade)
evt. dragé påskeæg &
krymmel til pynt
Sådan gør du
1.
Rør smør sammen med sukker, vaniljepaste og citronskal.
2.
Tilsæt et æg ad gangen, og pisk godt ind imellem.
3.
Kom hvedemel og bagepulver i, og rør dejen sammen.
4.
Fordel dejen i 12 cupcakeforme i en muffinplade, og bag dem i ca. 15 min. ved 180°C.
5.
Lad kagerne køle af på en rist.
6.
Brug en teske til at grave et lille hul i toppen af hver cupcake, og kom marmelade i.
7.
Til frosting blandes Base for buttercream med flødeost og smør og piskes i 4 min., til det er helt lyst og luftigt.
8.
Kom det i en sprøjtepose med stjernetylle, og pynt dine cupcakes med frostingen.
9.
Pynt evt. med små påskeæg eller dragémandler og krymmel.
Kager
SPISETID opskrift
Muffins og cupcakes
Brød og kager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
21617 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1548 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
3.5 %
3.2 g
Kulhydrat:
49.1 %
44.7 g
Fedt:
47.4 %
19.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;